Knaagdier Kruidenier Gedroogde Korenbloem Rood
Gedroogde Korenbloem Rood €6,95 €9,95

Gedroogde Korenbloem Rood

€9,95 €6,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Korenbloem Rood

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe Rode korenbloem Bloesems zijn van de hoogste kwaliteit. Op een zorgvuldige manier gedroogd zodat uw knaagdier van de beste kwaliteit korenbloem kan genieten. Van de korenbloem wordt voornamelijk de bloem gebruikt voor medicinale aanwendingen.

In deze bloem zitten: slijmstoffen, looistoffen, metallo-anthocyanen zoals cyanine, de bitterstoffen centaurine en enicine, was, anorganische zouten, pelargonine en cichroiine. Korenbloem werkt ontstekingsremmend, en dat is goed voor allerlei gezondheidsproblemen.

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

Voor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 130 gram
Samenstelling: 100% Eersteklas natuurlijk gedroogde Korenbloem Rood
Analyse: -
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Korenbloem Rood
Knaagdier pakketten
Knaagdier Kruidenier Bloemen Mix Pakket
Reviews
10 / 10
Marije 03 November 2020

Fantastisch! Ziet er mooi uit in de kooi en lekker om tussen te neuzen voor de hamster.

10 / 10
Elsje 01 Augustus 2020

Heel erg leuk. Mijn hamsters eten ze niet maar ik gebruik het ook meer ter decoratie. Bovendien zorgt het ook voor verrijking omdat het weer een nieuwe geur is die ze kunnen onderzoeken. Natuurlijke geuren zijn erg belangrijk voor hamsters dus koop zoveel mogelijk verschillende bloemen ...blaadjes..kruiden etc. Je hamster wordt daar echt gelukkiger van en het staat ook nog eens mooi.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »