JR Farm Lenterol
Lenterol €4,99 €5,99

Lenterol

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Lenterol voor knaagdieren en konijnen!

De JR Farm Lenterol brengt de lente naar je knaagdieren en konijnen! Deze heerlijke lenterol is een geweldige verstopplek en knaagobject voor je hamsters, knaagdieren en konijnen. Gemaakt van natuurlijke materialen, bedekt met bergweidehooi, bloemen en kruiden, zal deze lenterol zeker de nieuwsgierigheid van je huisdieren prikkelen en hen bezig houden.

Lekkere Verstopplek: Knaagdieren en konijnen houden ervan om zich te verstoppen en te nestelen in deze lenterol. Het biedt een veilige en comfortabele plek voor hen om te rusten en te spelen
Knabbelplezier: De lenterol is bedekt met bergweidehooi, bloemen en kruiden, waardoor het een interessant knaagobject is. Je knaagdieren kunnen genieten van het knabbelen aan de natuurlijke materialen
Geschikt voor Diverse Knaagdieren: De lenterol is ideaal voor hamsters, knaagdieren en konijnen. Zowel kleine als grote huisdieren kunnen zich vermaken met deze lenterol
Natuurlijke Materialen: De lenterol is gemaakt van 100% natuurlijke materialen en bevat geen kunstmatige kleefstoffen. Het is een veilige en gezonde aanvulling op de omgeving van uw huisdieren.

De JR Farm Lenterol biedt niet alleen een plek om te spelen en te verstoppen, maar ook een bron van knabbelplezier voor je knaagdieren en konijnen. Het natuurlijke ontwerp en de samenstelling maken het een leuke en nuttige aanvulling op hun leefomgeving.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Materiaal: Vezelrol, zetmeel, bergweidehooi 12%, goudsbloembloesems 2,3%, rozenbloesems 0,75% | Analyse:
Afmetingen (ca): Klein: 20 x 5 cm | Middel: 25 x 13 cm | Groot: 30 x 20 cm
Diameter (ca): Klein: ⌀ 5 cm | Middel: ⌀ 13 cm | Groot: ⌀ 20 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Lenterol
Reviews
10 / 10
Julia 27 Januari 2023

De konijnen zijn er dol op. Kruipen er in en overheen en knabbelen er aan

10 / 10
Herma 06 December 2022

prima

  • + juiste maat voor konijn. Is er gek op.

10 / 10
Luka 20 September 2020

Mijn dwerghamster vind hem heel leuk, zit er vaak in en knaagt er nog steeds aan! Ik heb de kleinste gekocht, die is voor een dwerghamster groot genoeg.

6 / 10
F 08 Juni 2020

De rol bestaat uit een kartonnen board rol die minimaal bekleed is met de grassen en bloemen. Deze laten ook heel gemakkelijk los, ik moest minstens een derde uit de verpakking los schudden zodat ze het konden eten, want het had al losgelaten van de rol. Mijn muizen kunnen de kartonnen rol wel heel erg waarderen, vandaar nog 3 sterren, maar mij viel het toch een beetje tegen.

8 / 10
Esther 26 Maart 2019

Ons konijn vindt 'm wel lekker, maar is er af en toe ook snel op uitgekeken. Ook lukt het 'm vaak om het karton los te trekken, dat eet makkelijker ;) Maar dan moet ik 'm toch weghalen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »