Classic Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen
Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen €4,99

Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen

€4,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen - Een Sprankelend Smurftastisch Avontuur!

Stap in de magische wereld van de Smurfen met deze geweldige drinkfles, rechtstreeks geïnspireerd door de avonturen van onze kleine blauwe vriendjes! Dit is niet zomaar een drinkfles, dit is een uniek en hilarisch accessoire dat je niet mag missen in het knaagdier- en konijnenverblijf.

Deze drinkfles is geïnspireerd door de avonturen en personages uit de nieuwe Smurfen serie! Een tof, uniek en grappig assortiment is hieruit ontstaan. Deze leuke Smurfen drinkfles is gemaakt uit stevig kunststof en de aluminium drinktuit is voorzien van een dubbele kogel om lekken tegen te gaan. Met de beugel kan je gemakkelijk het flesje bevestigen aan het verblijf. Een niet-te-missen smurftastic accessoire voor in het verblijf!

Eenvoudig te bevestigen aan de tralies
RVS tuitje
Altijd vers drinkwater

Gemaakt van stevig kunststof, is deze Smurfen drinkfles zo robuust als Grote Smurf zelf. En om lekken te voorkomen, is er een slimme aluminium drinktuit met een dubbele kogel toegevoegd. Het is Smurftastisch water drinken zonder morsen!

Gebruiksaanwijzing Classic Smurfen Drinkfles

Je kunt de fles moeiteloos bevestigen aan de tralies van het verblijf met de handige beugel. Het is net alsof je een speciale Smurfenwaterbron hebt gecreëerd waar je harige vriendjes dol op zullen zijn. Verfrissend, smakelijk water is nu altijd binnen pootbereik!

Deze Smurfen Drinkflessen zijn geschikt voor alle knaagdieren en konijnen, maar we moeten eerlijk zijn met onze echte knagers zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes. Voor hen raden we aan de kunststof drinkfles buiten het verblijf te plaatsen of in een fort van Smurfproof materialen om te voorkomen dat ze er een Smurfen-smulfeest van maken.

En laten we niet vergeten hoe deze fles te gebruiken, want zelfs Smurfen hebben instructies nodig. Vul het flesje helemaal vol met vers water om ervoor te zorgen dat het niet gaat lekken. Geef het tuitje een tikje om te controleren of er geen ondeugende luchtbel is achtergebleven. We willen niet dat onze Smurfen dorstig blijven! Hang de fles recht op, tik met je vinger op het kogeltje en zorg ervoor dat het water stroomt. Natte vingers zijn het bewijs van een geslaagde Smurfendrinksessie!

Elke drinkfles heeft zijn eigen persoonlijkheid als het op water geven aankomt. Sommige druppelen als een onstuimige regenbui, terwijl andere het water iets terughoudender schenken. Het is een verrassing die je moet ervaren!

Als je sociale knaagdieren hebt die in een groep leven, is het verstandig om meerdere drinkflessen te hebben, zodat iedereen zijn dorst kan lessen. We willen geen dorstige ruzies tussen onze Smurfenvriendjes, toch? Dominante dieren kunnen de fles claimen alsof het hun persoonlijke Smurfenschat is.

En voor de kleintjes onder ons, jonge dieren, raden we aan om naast de drinkfles ook een waterbakje neer te zetten. Zo hebben ze altijd toegang tot water totdat ze gewend zijn aan het drinken uit een fles. Smurfjes moeten immers leren!

Als jouw dieren om de een of andere reden niet willen of kunnen drinken uit de drinkfles, geen paniek! Probeer gewoon een andere fles die beter past bij hun Smurfenstijl. Elke knaagdier heeft zijn eigen voorkeuren, net als onze Smurfenvriendjes.

En voor onze echte knaagkampioenen zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes, moeten we de drinkfles beschermen als een Smurfendorp. We willen niet dat ze die kapot knagen en ontsnappen naar Smurfenland!

Dus, duik in de wereld van de Smurfen en geef jouw knaagdieren en konijnen een Smurftastisch avontuur met deze speciale drinkfles. Het wordt een knaagfeest waar Gargamel jaloers op zou zijn!

Drinkfles ophalgen

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): Divers
Diameter (ca): -
Inhoud (ca): 100 ml | 250 ml | 500 ml | 1000 ml
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Classic Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »