Classic Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen
Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen €3,99

Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen

€3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen!

Deze drinkfles is geïnspireerd door de avonturen en personages uit de nieuwe Smurfen serie! Een tof, uniek en grappig assortiment is hieruit ontstaan. Deze leuke Smurfen drinkfles is gemaakt uit stevig kunststof en de aluminium drinktuit is voorzien van een dubbele kogel om lekken tegen te gaan. Met de beugel kan je gemakkelijk het flesje bevestigen aan het verblijf. Een niet-te-missen smurftastic accessoire voor in het verblijf!

Eenvoudig te bevestigen aan de tralies
RVS tuitje
Altijd vers drinkwater

De Smurfen Drinkflessen zijn geschikt voor alle knaagdieren en konijnen, maar voor de echte knagers zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes, kan een kunststof drinkfles het beste buiten het verblijf geplaatst worden of in een afgesloten houder om kapot knagen te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing Smurfen Drinkfles

Vul het flesje altijd helemaal vol met vers water, zodat het flesje niet gaat lekken. Vul de drinkfles altijd totdat deze vol is en tik tegen het tuitje aan om er zeker van te zijn dat er geen luchtbelletje achter is gebleven. Als er een luchtbel in het tuitje achterblijft komt er geen water uit de drinkfles. Hang de drinkfles vervolgens recht op en tik met uw vinger tegen het water kogeltje totdat de fles water geeft en uw vinger nat is. Nu weet u zeker dat de fles water geeft en de dieren kunnen drinken.

Een drinkfles geeft dieren gedoseerd water. De dieren moeten tegen het kogeltje aandrukken om water te krijgen. Elke drinkfles geeft op een andere manier water. De ene drinkfles geeft heel makkelijk water waardoor deze kan druppelen/lekken en de andere drinkfles geeft minder snel water. Deze product eigenschappen zijn verschillend per drinkfles.

Sociale knaagdieren die in een groep leven kunnen het beste meerdere drinkflessen hebben, zodat voor alle dieren voldoende water beschikbaar is. Dominante dieren kunnen een drinkfles claimen waardoor andere dieren niet kunnen drinken.

Jonge dieren kunnen het beste naast een drinkfles ook een waterbakje krijgen, zodat ze altijd water hebben totdat ze gewend zijn aan het drinken uit een drinkfles.

Bij elke verandering van drinkfles is het aan te raden ook een waterbakje neer te zetten voor de dieren totdat ze gewend zijn aan de nieuwe drinkfles. Als de dieren gewend zijn aan een drinkfles die makkelijk water geeft kunnen ze moeite hebben met een drinkfles die minder makkelijk water geeft.

Willen of kunnen de dieren niet uit de drinkfles drinken, probeer dan een andere die wel bij de dieren past. Elk knaagdier is anders en heeft soms zijn eigen voorkeuren.

Voor de echte knagers onder de knaagdieren zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes moet de drinkfles beschermd worden zodat de dieren deze niet kunnen kapot knagen.

Drinkfles ophalgen

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): Divers
Diameter (ca): -
Inhoud (ca): 100 ml | 250 ml | 500 ml | 1000 ml
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Classic Smurfen Drinkfles voor Knaagdieren & Konijnen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »