Happy Pet Knaaghout Berk Worteltjes 6 stuk voor Knaagdieren & Konijnen!
Knaaghout Berk Worteltjes 6 stuk voor Knaagdieren & Konijnen! €6,95 €7,95

Knaaghout Berk Worteltjes 6 stuk voor Knaagdieren & Konijnen!

€7,95 €6,95
Niet op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Binnenkort weer leverbaar
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Happy Pet Houten Knabbel Worteltjes 6 stuk voor Knaagdieren & Konijnen!

Deze Berkenhouten knabbelworteltjes geven heel veel knabbelplezier! De handzame worteltjes zijn per 6 stuks verpakt en kunnen gebruikt worden als natuurlijk knaagmateriaal, maar ze zijn ook erg leuk als decoratie voor in een scape bijvoorbeeld.

100% Natuurlijk
Helpt bij het slijten van de tanden
Bevat vitaminen en mineralen
Gaat verveling tegen

Het lichte en luchtige karakter van de Berk maakt het een veelzijdige keuze, perfect voor knaagdieren en konijnen met verschillende knaagvoorkeuren. Berkenhout heeft een lichte en luchtige textuur. Het is geschikt voor dieren die de voorkeur geven aan iets minder dichte materialen. Berkenhout heeft een milde smaak, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende knaagdieren en konijnen.

Is Knaaghout belangrijk voor knaagdieren?

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan hout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Specificaties
Materiaal: Berkenhout
Afmetingen (ca): 5 cm
Diameter (ca): ø 2 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Happy Pet Knaaghout Berk Worteltjes 6 stuk voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Marit 04 April 2021

Mijn hamster heeft een worteltje mee in zijn nest gesleept en knaagt eraan als hij tussendoor even wakker is. Groot succes.

10 / 10
Sabien 13 Januari 2021

Het product is helemaal prima! Ik kocht het eigenlijk voor mijn dwerghamster, maar toen ze aangekomen waren, besefte ik pas dat ze net zo groot als mijn hamstertje zelf waren. Toch heeft hij ze door het hele hok gesleept en ze zagen ze er erg leuk uit in mijn scape.

10 / 10
Anke 01 November 2020

Leuk om mee te spelen en aan te knabbelen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »