Elmato Knaaghout Hazelnoot Knaaghout voor Knaagdieren & Konijnen!
Knaaghout Hazelnoot Knaaghout voor Knaagdieren & Konijnen! €6,99 €8,99

Knaaghout Hazelnoot Knaaghout voor Knaagdieren & Konijnen!

€8,99 €6,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Vers Gedroogde Hazelnoot Knaaghout Takjes voor Knaagdieren & Konijnen!

Maak kennis met de onweerstaanbare Vers Gedroogde Hazelnoot Takjes voor Knaagdieren & Konijnen! Deze knaagsensatie is speciaal ontworpen om het hart van je knaagdier te veroveren. Met een bundel van ongeveer 10 vers gesneden en gedroogde hazelnoot takjes, biedt dit product eindeloos knabbelplezier voor je harige vriendjes.

Deze vers gesneden en gedroogde hazelnoot takjes zijn ideaal als knaagmateriaal voor uw knaagdier. De bundel bestaat uit ca. 10 takjes. U kunt de takjes in het verblijf ophangen zodat uw knaagdier er lekker mee kan spelen en een echte uitdaging heeft om bij de takjes te komen.

100% natuurlijke hazelnoot takjes
In een bundeltje
Leuk om op te hangen

Deze takjes zijn niet zomaar takjes, het zijn 100% natuurlijke hazelnoot takjes die met liefde zijn geselecteerd. Ze zijn zorgvuldig gedroogd om de optimale knaagervaring te bieden. Hang de bundel in het verblijf van je knaagdier en laat het speelplezier beginnen! Je zult zien hoe je knaagdier zich uitleeft en een echte uitdaging heeft om bij de verleidelijke takjes te komen.

De Vers Gedroogde Hazelnoot Takjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook goed voor de gezondheid van je knaagdieren. Ze helpen bij het slijten van de tanden, bevatten natuurlijke vezels en bieden een leuke afleiding. Bovendien voegen ze een vleugje natuur toe aan het verblijf van je knaagdier, waardoor het een echte knaagparadijs wordt.

Knaaghout van de Hazelnoot combineert stevigheid met smaak, wat het een duurzame en smakelijke keuze maakt voor je knaaglustige vriendjes. Hazelnoothout heeft een stevige textuur. Het biedt een goede weerstand voor knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Hazelnoothout heeft een karakteristieke smaak die de dieren kunnen waarderen.

Dus waar wacht je nog op? Geef je knaagdier het ultieme knabbelavontuur met de Elmato Vers Gedroogde Hazelnoot Takjes. Hang ze op, kijk hoe je knaagdier zich vermaakt en geniet van het schattige speelplezier. Het is een bundel van knabbelgeluk die je niet wilt missen!

Knagen, spelen en genieten maar!

Is Knaaghout belangrijk voor knaagdieren?

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan hout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

100% Natuurlijk
Helpt bij het slijten van de tanden
Bevat vitaminen en mineralen
Gaat verveling tegen

Bewaren

Specificaties
Inhoud (ca): Hazelnoot Takjes
Samenstelling: Hazelnoot
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Elmato Knaaghout Hazelnoot Knaaghout voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Denise 10 Januari 2023

Onze chinchillas zijn zott van

10 / 10
isabelle de smet 18 Februari 2019

super voor mijn gerbils andere soorten laten ze meestal liggen,maar deze niet,ze zijn er gek op

8 / 10
Chris 25 November 2018

Onze konijnen vinden de barst lekker en knagen dit snel weg. De binnenkant hebben ze niks mee.

10 / 10
R. M. 01 Februari 2018

Ik vond ze zelf een beetje hard en smakeloos. maar mijn konijnen vonden ze erg lekker

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »