Ham-Stake Knaaghout Hazelnoot Knaagsticks Knaaghout
Knaaghout Hazelnoot Knaagsticks Knaaghout €3,99 €4,99

Knaaghout Hazelnoot Knaagsticks Knaaghout

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaaghout Hazelnoot Knaagsticks voor Knaagdieren & Konijnen!

Knaaghout is heel belangrijk voor knaagdieren en konijnen. De altijd doorgroeiende tanden kunnen voor problemen zorgen als ze niet goed slijten. Knaagdieren en konijnen knagen in het wild daarom veel op hout zoals de hazelnoot. De Hazelnoothout sticks benaderen het natuurlijke knaagmateriaal van de dieren en zorgen voor een milde tandslijtage. De grootste verrassing is nog wel de heerlijke groente en kruiden waarmee de sticks zijn bekleed. 100% natuurlijk en gezond voor de dieren!

100% natuurlijk
Helpt bij het slijten van de tanden
Ondersteunt de spijsvertering en geeft veel knabbelplezier

Knaaghout van de Hazelnoot combineert stevigheid met smaak, wat het een duurzame en smakelijke keuze maakt voor je knaaglustige vriendjes. Hazelnoothout heeft een stevige textuur. Het biedt een goede weerstand voor knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Hazelnoothout heeft een karakteristieke smaak die de dieren kunnen waarderen.

Is Knaaghout belangrijk voor knaagdieren?

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan hout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

HAM-STAKE GEBRUIKT NATUURLIJKE PRODUCTEN

Het is goed om te weten dat Ham-stake de groenten vastplakt met een natuurlijke kleefstof afgeleid van de hydrolyse van inuline van zoete aardappel, dus zonder de toevoeging van zoetstoffen, conserveermiddelen en kleurstoffen! 100% natuurlijk! Alle Ham-Stake snacks worden dan ook op een ambachtelijk manier bereid en dat maakt ze stuk voor stuk uniek en rijk!

ham-stake

Specificaties
Inhoud (ca): 50 gram | 18 x ⌀ 1 cm
Samenstelling: Jonge scheuten van de hazelaar, Peterselie, Rode Biet, Wortel, Pastinaak, zetmeel
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Ham-Stake Knaaghout Hazelnoot Knaagsticks Knaaghout
Reviews
10 / 10
Gina van den Berg 03 Maart 2022

Mijn hamster is er gek op en knabbelt er graag op los. Fijn dat het ook verantwoord zonder suiker is dus kan net met een gerust hart geven. Heb nu de peterselie maar ga ze zeker allemaal uitproberen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »