Happy Pet Wortel Voerbakje 13 cm voor Knaagdieren!
Wortel Voerbakje 13 cm voor Knaagdieren! €5,95 €6,95

Wortel Voerbakje 13 cm voor Knaagdieren!

€6,95 €5,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Happy Pet Wortel Voerbakje voor Knaagdieren!

Een charmante voerbak in de vorm van een wortel.. Ideaal voor knaagdieren en konijnen. Het voerbakje is niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel dankzij de keramiek. Dit materiaal is zeer hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Keramiek is zwaar waardoor het bakje niet snel omvalt
Met "Konijn" tekst
Geschikt als voerbakje of waterbakje

Voerbakje gebruiken als voerbakje

Een voerbakje zorgt ervoor dat de dieren weten waar ze hun voer kunnen verwachten. De verzorger kan aan de inhoud van het voerbakje goed zien hoeveel de dieren hebben gegeten. Daarnaast blijft het voer hygiënisch schoon in een voerbakje. Kortom een voerbakje heeft vele voordelen! Plaats het voerbakje op een vaste plek in het verblijf en vul deze met de voor het dier geadviseerde hoeveelheid voer. 

Voerbakje gebruiken als waterbakje

Een voerbakje kan ook gebruikt worden als waterbakje. Het is hierbij wel heel belangrijk om de hygiëne van het water goed te waarborgen. Water raakt sneller bevuilt in een waterbakje dan in een drinkfles. Vul het waterbakje met schoon water en vervang dit elke dag of vaker als dit bevuilt is.

Wat is keramiek?

Keramiek is geglazuurde aardewerk. Het verschil tussen terracotta en keramiek is dat keramiek geglazuurd is en terracotta is niet geglazuurd. Door de glazuurlaag is keramiek: sterk, waterbestendig, isolerend en eenvoudig te reinigen. Het grootste voordeel voor ons is dat urine niet kan intrekken in het materiaal. Eventuele plasjes kunnen zo afgenomen worden, omdat deze in intrekken.

*De keramiek kan oneffenheden vertonen.

Specificaties
Materiaal: Keramiek (Geglazuurd)
Afmetingen (ca): 13,5 x 6,5 x 3 cm
Diameter (ca): -
Inhoud (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Happy Pet Wortel Voerbakje 13 cm voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Cheyenna 01 April 2021

Super leuk voerbakje! Erg groot voor een dwerghamster kwa hoeveelheid voer. Maar dan hoef je er ook niet elke dag voer in te doen natuurlijk. Eventueel kan je hem ook gebruiken als klein zandbakje, maar ik raad dan wel aan ergens in t verblijf nog een grotere te hebben. Want in het wortelvoerbakje kunnen ze wel zitten maar niet rollen, wat veel hamsters graag doen! Ik ben er iedergeval ontzettend blij mee.

8 / 10
Vanessa 01 Januari 2021

Mooie voerbak en makkelijk schoon te maken. Kleiner dan ik dacht, dus prima voor een kleiner knaagdier. Voor mijn cavia's is het net te klein. Maar ik vind het zo'n leuk voerbakje dat ik het wel gewoon gebruik. Ik geef nu gewoon wat vaker op de dag voer.

10 / 10
Noor 01 Oktober 2020

Super schattig! Mijn twee kunnen er niet tegelijk uit eten, maar ze vind het super fijn. Het bakje is ook niet zo hoog als de andere die ik heb, waardoor ze er makkelijker uit kunnen eten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »