Happy Pet Knaaghout met Fruitsmaak 12 cm
Knaaghout met Fruitsmaak 12 cm €4,95 €5,95

Knaaghout met Fruitsmaak 12 cm

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaaghout met Fruitsmaak 12 cm

happy pet knaaghout fruitsmaakHet Happy Pet Knaaghout met Fruitsmaak is een houten knaagstaaf voor knaagdieren en konijnen met lekkere fruitsmaak. Uw knaagdier hoeft zich niet meer te vervelen met deze leuke knabbel van Happy Pet! Dit natuurlijke knaag speelgoed is gemaakt van hout en voorzien van een lekker fruitsmaakje.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Het knaaghout kan eenvoudig aan de tralies vastgemaakt worden. Voor verschillende knaagdieren kan deze op verschillende manieren gebruikt worden. Voor kleine klimmers zoals Muizen en Ratten kan het knaaghout uitdagend hoger in de kooi gehangen worden zodat de dieren moeite moeten doen om erbij te komen. Voor Konijnen en Cavia's kan het knaaghout beter wat lager opgehangen worden zodat de dieren er wat eenvoudiger bij kunnen, vooral voor Cavia's omdat deze niet op hun achterpootjes kunnen gaan staan. Konijnen zouden eventueel nog eens een rek en strek oefening kunnen gaan doen als het houtje hoger wordt opgehangen, maar niet te hoog zodat de dieren erbij kunnen. Als de dieren er niet bij kunnen dan kunnen ze gedemotiveerd raken.

Specificaties
Afmeting: 12 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Happy Pet Knaaghout met Fruitsmaak 12 cm
Reviews
10 / 10
Samantha 08 April 2021

Mijn ratjes knagen hier niet aan, maar gebruiken ze als opstapjes om omhoog te klimmen. Ze zijn ontzettend stevig dus dit werkt ontzettend goed daarvoor.

10 / 10
Diane 01 April 2021

Heerlijk ! Mijn ratten vinden het heel handig om derop te chillen ;)

8 / 10
Evita 01 September 2020

Zien er mooi uit maar mijn dieren maken er helaas geen gebruik van

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »