Happy Pet Knaaghout met Fruitsmaak voor Knaagdieren & Konijnen!
Knaaghout met Fruitsmaak voor Knaagdieren & Konijnen! €4,95 €5,95

Knaaghout met Fruitsmaak voor Knaagdieren & Konijnen!

€5,95 €4,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaaghout van Berkenhout met Fruitsmaak voor Knaagdieren & Konijnen!

happy pet knaaghout fruitsmaakHet Happy Pet Knaaghout met Fruitsmaak is een houten knaagstaaf voor knaagdieren en konijnen met lekkere fruitsmaak. Uw knaagdier hoeft zich niet meer te vervelen met deze leuke knabbel van Happy Pet! Dit natuurlijke knaag speelgoed is gemaakt van hout en voorzien van een lekker fruitsmaakje.

Het knaaghout kan eenvoudig aan de tralies vastgemaakt worden. Voor verschillende knaagdieren kan deze op verschillende manieren gebruikt worden. Voor kleine klimmers zoals Muizen en Ratten kan het knaaghout uitdagend hoger in de kooi gehangen worden zodat de dieren moeite moeten doen om erbij te komen. Voor Konijnen en Cavia's kan het knaaghout beter wat lager opgehangen worden zodat de dieren er wat eenvoudiger bij kunnen, vooral voor Cavia's omdat deze niet op hun achterpootjes kunnen gaan staan. Konijnen zouden eventueel nog eens een rek en strek oefening kunnen gaan doen als het houtje hoger wordt opgehangen, maar niet te hoog zodat de dieren erbij kunnen. Als de dieren er niet bij kunnen dan kunnen ze gedemotiveerd raken.

Is Knaaghout belangrijk voor knaagdieren?

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan hout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Specificaties
Materiaal: Berkenhout
Afmetingen (ca): 12 cm
Diameter (ca): ø 3 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Happy Pet Knaaghout met Fruitsmaak voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Samantha 08 April 2021

Mijn ratjes knagen hier niet aan, maar gebruiken ze als opstapjes om omhoog te klimmen. Ze zijn ontzettend stevig dus dit werkt ontzettend goed daarvoor.

10 / 10
Diane 01 April 2021

Heerlijk ! Mijn ratten vinden het heel handig om derop te chillen ;)

8 / 10
Evita 01 September 2020

Zien er mooi uit maar mijn dieren maken er helaas geen gebruik van

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »