Trixie  Knaaghout met Stro
Knaaghout met Stro €6,99

Knaaghout met Stro

€6,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Geef je Knaagdieren en Konijnen het Beste met Trixie Knaaghout met Stro!

Het is tandjes-tijd voor je knaagdieren en konijnen, en Trixie Knaaghout met Stro staat klaar om te helpen! Met deze natuurlijke en essentiële knaagmaterialen kunnen je harige vrienden hun tanden op natuurlijke wijze slijten, terwijl ze tegelijkertijd worden beziggehouden en verveling geen kans krijgt.

Waarom Je Knaagdieren en Konijnen Dol Zullen Zijn op Trixie Knaaghout met Stro?

 Ondersteunt Tandslijtage: Doorgroeiende snijtanden zijn geen grapje voor knaagdieren en konijnen. Gelukkig biedt Trixie Knaaghout met Stro een natuurlijke en effectieve manier voor je huisdieren om hun tanden op een gezonde lengte te houden, waardoor tandproblemen worden voorkomen en ze comfortabel kunnen eten en knabbelen.

 Bezigheidstherapie: Geen tijd voor verveling met deze knaagmaterialen in de buurt! Trixie Knaaghout met Stro geeft je knaagdieren een zinvolle bezigheid terwijl ze hun tanden verzorgen. Laat ze knabbelen, kauwen en verkennen terwijl ze genieten van de natuurlijke texturen en geuren van het hout en stro.

 Natuurlijk en Veilig: Gemaakt van 100% natuurlijke materialen, is Trixie Knaaghout met Stro niet alleen goed voor de tanden van je huisdieren, maar ook veilig voor hun algemene welzijn. Laat je knaagdieren en konijnen knabbelen zonder zorgen over toegevoegde chemicaliën of schadelijke stoffen.

Geef je knaagdieren en konijnen de knaagervaring van hun leven met Trixie Knaaghout met Stro - een essentieel onderdeel van een gezond en gelukkig leven voor je harige vrienden!

Is Knaaghout belangrijk voor knaagdieren?

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan hout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen (ca): 10 cm
Diameter (ca): c.a. 2 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie  Knaaghout met Stro
Reviews
6 / 10
Chiel van der Werf 06 April 2024

Goed product, zoals omschreven op de website. Maar onze ratjes doen er niet veel mee.

10 / 10
Angel 28 Juni 2021

leuk speelgoed voor ratjes, binnen een week helemaal kapot genaagd, ze hadden er veel plezier van

10 / 10
Yentl 01 Mei 2020

Mijn hamster knaagt er oplos

8 / 10
Heidi 01 November 2019

Leuk speelgoed Goede knaagspulletjes

8 / 10
Silke 01 November 2019

Fijn speelgoed

10 / 10
Fleur 01 April 2019

Mooi formaat. Mijn hamsters hebben er erg veel knaagplezier van.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »