Coffeewood Knaaghout 20 cm
Coffeewood Knaaghout 20 cm €9,95

Coffeewood Knaaghout 20 cm

€9,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Coffeewood Knaaghout voor knaagdieren & konijnen!

Coffeewood is natuurlijk knaagmateriaal in de vorm van hout. Coffeewood is afkomstig van de koffiebonenplant. Het is een restproduct van de koffieproductie en daarmee een zeer duurzaam product. Daarnaast is Coffeewood zeer dicht generfd hout waardoor het harder is dan de meeste andere houtsoorten en niet splintert. Knaagdieren met een grote knaagbehoefte ervaren hierdoor veel voldoening door op dit koffiehout te knagen.

 100% Natuurlijk knaaghout
 Ondersteund de natuurlijke tandslijtage
Voorkomt verveling

Coffeewood, gemaakt van koffieplanten en heeft over het algemeen een zachte en gladde textuur wat erg interessant is voor knaagdieren en konijnen. De smaak van Coffeewood is een natuurlijke, aardse smaak. Knaagdieren en konijnen kunnen deze smaak zeker waarderen tijdens het knagen. Een mooie bijkomstigheid van koffiehout is dat het lang mee gaat. Het is een vrij groot stuk van ongeveer 20 cm waar de meeste knaagdieren lekker lang op kunnen knagen.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout, andere helemaal niet. Het is een kwestie van smaak aan de ene kant, maar ook een kwestie van behoefte aan de andere kant. Als een knaagdier niet hoeft te knagen omdat de tanden goed op lengte worden gehouden door voer, hooi of andere hapjes, dan zal het minder op hout knagen. Het is goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden, zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze moeten knagen.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat knaagdiertanden altijd groeien, moeten ze regelmatig worden gesleten om te voorkomen dat ze te lang en scheef groeien.

Specificaties
Inhoud (ca): 1 stuk | c.a. 20 cm
Samenstelling: Koffieplant hout
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Nee. Helpt wel de tanden te slijten
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Coffeewood Knaaghout 20 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »