JR Farm Kamille Oogst
Kamille Oogst €3,99 €4,99

Kamille Oogst

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Kamille Oogst voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersKamille behoort tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren en konijnen. Ze komen kamille in het wild overal tegen en knabbelen hier dan ook heel graag aan. Kamille is rijk aan vezels en vitamines en en heeft een rustgevende werking. Een natuurlijke snack en ook nog eens leuk voor in een natuurlijk knaagdier verblijf!

Puur Natuur Rechtstreeks van de boer!
Rijk aan vezels en essentiële oliën
Ondersteunt de spijsvertering en werkt kalmerend
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. Om die reden kan er nog biodiversiteit in voorkomen.

Is de Kamille Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Het is erg leuk om te gebruiken voor bij het Hamsterscapen, niet alleen als natuurlijke decoratie, maar ook als gezonde en natuurlijk snack en voerverrijking voor de dieren.

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Kamille Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Kamille Oogst valt onder de oogst met kruiden, dat is weer anders dan oogst met zaden of oogst met bladeren. De oogst met kruiden is als voeding het beste geschikt voor de herbivore (plant etende) knaagdieren (cavia, chinchilla, degoe) en konijn. Deze dieren eten in het wild ook veel kruiden.

De granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat eten de kruiden minder snel, maar vinden het zeker wel lekker! Deze dieren eten kruiden naar behoefte. 

Hoe moet ik de Kamille Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Kamille Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Kamille Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Kamille rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Kamille aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Geeft Kamille Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Kamille Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de kruiden zelf moeten oogsten van de plant. Het kruid wordt immers niet los aangeboden maar moet echt van het plantje geplukt worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe wordt de Kamille Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 80 gram
Samenstelling: Kamille
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Kamille Oogst
Reviews
6 / 10
Sien Van Nooten 02 Maart 2023

Mooie oogst, jammer dat er geen kamille bijzit, mijn hamster eet alleen wel niet van het kanariezaad! Maar het is wel mooie verijking

4 / 10
Lisanne Tieman 28 December 2021

Alles was bruin! Helaas alles weg gegooid omdat het gewoon niet aan te zien was en zelfs de hamster had er niks aan... het was super scherp en ik was bang dat mijn hamster zich hoer aan kon verwonden. Ik zie dat er voor de rest wel allemaal goede reviews zijn dus ik denk dat ze mij net een verkeerd zakje hebben gegeven.

10 / 10
Bodine 16 November 2020

Leuke variatie, wel erg groot!! Dacht dat het wat kleiner was.

10 / 10
Maud 07 Juni 2020

Ik vind de knaagdieren oogst mooi natuurlijk in de kooi en mijn hamster’s genieten van de lekkernij die erbij zit .

10 / 10
Susanne 01 Maart 2020

Mooie grote verpakking! Helaas kijkt mijn Rusje er niet meer naar om terwijl ze er de eerste dagen niet weg te slaan was. Dus nu gebruik ik het als achtergrond en staat het in een mooi bosje in haar aquarium!

10 / 10
Lisa 07 Februari 2020

Konijnen zijn er gek op

10 / 10
Els 04 November 2018

Konijnen zijn er gek op!

10 / 10
Samantha 05 Oktober 2018

Variatie in zaadjes top. Wordt hier goed gegeten door de hamsters.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »