JR Farm Knabbel Oogst Groene Tarwe Aren Mix
Knabbel Oogst Groene Tarwe Aren Mix €3,99 €4,99

Knabbel Oogst Groene Tarwe Aren Mix

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knabbel Oogst Groene Tarwe Aren: Natuurlijke Knaagervreugde!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe knabbel oogst bestaat uit heerlijke groene tarwe aren en haverpluimen. Deze leuke stengels zijn niet alleen heerlijk om aan te knabbelen, maar ze zijn ook heel leuk te gebruiken bij een natuurlijke inrichting van het verblijf!

Puur Natuurlijk: Gemaakt van groene tarwe aren om een natuurlijke knaagervreugde te bieden
 Knaagplezier en Bezighouding: De textuur van de aren zorgt voor een bevredigende knaagervaring en houdt je knaagdieren bezig
 Onweerstaanbare Traktatie: Een heerlijke aanvulling op hun dagelijkse dieet die ook verrijkend en vermakelijk is.

Geef je knaagdieren een heerlijk en natuurlijk knaagplezier met de Knabbel Oogst Groene Tarwe Aren. Deze groene tarwe aren zijn een smakelijke traktatie en een leuke bezigheid voor je kleine vrienden, die hen bezig houdt terwijl ze genieten van de natuurlijke textuur en smaak.

De Knabbel Oogst Groene Tarwe Aren zijn met zorg geselecteerd om aan de behoeften van knaagdieren te voldoen en hen te voorzien van een plezierige en smakelijke snack. Laat je knaagdieren genieten van de natuurlijke smaak en textuur terwijl ze hun knaaginstinct uiten en zich vermaken.

Verrijk het leven van je knaagdieren met de Knabbel Oogst Groene Tarwe Aren, een eenvoudige en bevredigende manier om hun natuurlijke knaagbehoefte te vervullen. Zie hoe ze genieten van elke knaaghap en zichzelf bezig houden met deze heerlijke en natuurlijke traktatie.

Zijn Tarwe Aren geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Tarwe Aren zijn geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Tarwe Aren wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Tarwe Aren lekker?

Ja hoor zeker! De Tarwe Aren vallen onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Tarwe Aren uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Tarwe Aren zorgen voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Tarwe Aren aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Tarwe Aren aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Tarwe Aren eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Tarwe Aren rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Tarwe Aren aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Tarwe Aren?

Alle knaagdieren eten de Tarwe Aren op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Hoe wordt de Tarwe Aren Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 25 gram
Samenstelling: Groene Tarwe Aren 50%, Haverpluimen
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Knabbel Oogst Groene Tarwe Aren Mix
Reviews
10 / 10
Katrien 01 Oktober 2020

Zeer goede kwaliteit. Hamster vindt de tarwe aren het lekkerst.

10 / 10
Ingrid 02 Oktober 2019

Onze dwerghamster is er blij mee. Het is goede bezigheidstherapie omdat ze de zaadjes er stuk voor stuk uit moet knabbelen. Daarnaast staat het leuk in het verblijf.

10 / 10
Jeannette 01 Augustus 2019

Ook voor vogels een heerlijke lekkernij en bezigheid

10 / 10
Sander 01 Mei 2019

ze vinden het lekker

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »