JR Farm Timothy Oogst
Timothy Oogst €3,99 €4,99

Timothy Oogst

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Timothy Oogst voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersNatuurlijke en verse Timothy Oogst is 100% natuurlijk zonder toevoegingen en vers van het land. Timothy is heel gezond, rijk aan vezels en arm aan calcium. Een gezond tussendoortje, ondersteuning voor de spijsverering en helpt de tanden te slijten. De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. Om die reden kan er nog biodiversiteit in voorkomen.

Puur Natuur Rechtstreeks van de boer!
Rijk aan vezels
Ondersteunt de spijsvertering en geeft veel knabbelplezier
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Is de Timothy Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Het is erg leuk om te gebruiken voor bij het Hamsterscapen, niet alleen als natuurlijke decoratie, maar ook als gezonde en natuurlijk snack en voerverrijking voor de dieren.

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Timothy Oogst lekker?

De Timothy Oogst valt onder de oogst met kruiden, dat is weer anders dan oogst met zaden of oogst met bladeren. De oogst met kruiden is als voeding het beste geschikt voor de herbivore (plant etende) knaagdieren (cavia, chinchilla, degoe) en konijn. Deze dieren eten in het wild ook veel kruiden.

De granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat eten de kruiden minder snel, maar vinden het zeker wel lekker! Deze dieren eten kruiden naar behoefte. 

Hoe moet ik de Timothy Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Timothy Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Timothy Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Timothy rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Timothy aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Geeft Timothy Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Timothy Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de kruiden zelf moeten oogsten van de plant. Het kruid wordt immers niet los aangeboden maar moet echt van het plantje geplukt worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe wordt de Timothy Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 80 gram
Samenstelling: Timothy
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Timothy Oogst
Reviews
10 / 10
Denis 07 Augustus 2022

Cavia’s vonden lekker

10 / 10
Elsje 01 Maart 2020

Mijn ene hamster doet er niets mee terwijl mn andere hamster er reuze druk mee is. In ieder geval staat het erg decoratief en biedt het beschutting en daardoor een gevoel van veiligheid voor een hamster dus onmisbaar in een hamsterhok als je hem een fijn natuurlijk leven wilt geven.

10 / 10
Elsje de Visser 21 December 2018

Mn hamster eet de zaadjes die er in zitten niet op. Maar gek genoeg vindt ze de stengels heel lekker om door te knagen. Ze staan rechtop in n hoekje maar af en toe valt ze er op aan en knaagt dan n stengel door. Heel leuk om naar te kijken hoe ze er mee bezig is.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »