JR Farm Hazelnoot Oogst
Hazelnoot Oogst €3,99 €4,99

Hazelnoot Oogst

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Hazelnoot Oogst: Knapperige Natuurlijke Traktatie voor Knaagdieren

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlinders

Verwen je knaagdieren en konijnen met de heerlijke smaak en textuur van de Hazelnoot Oogst, een natuurlijke traktatie die zowel voedzaam als lekker is. Deze zorgvuldig geselecteerde hazelnoten bieden je kleine vrienden een smakelijke en knapperige snack om van te genieten.

Puur Natuurlijk Genot: Gemaakt van hoogwaardige hazelnoten voor een natuurlijke en voedzame traktatie
Knapperige Knaagervreugde: De textuur van de hazelnoten stimuleert het natuurlijke knaaggedrag van je knaagdieren en konijnen
 Voedzame Afwisseling: De hazelnoten voegen variatie toe aan het dieet en bieden een heerlijke smaak
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

De Hazelnoot Oogst is een verantwoorde aanvulling op het dagelijkse voedingspatroon van knaagdieren en konijnen. Met zijn natuurlijke eigenschappen en knapperige karakter is het een ideale manier om wat afwisseling te brengen in het dieet van je kleine huisdieren. Laat je knaagdieren en konijnen genieten van de smakelijke en voedzame Hazelnoot Oogst terwijl ze hun natuurlijke knaaggedrag kunnen uiten.

Knaaghout van de Hazelnoot combineert stevigheid met smaak, wat het een duurzame en smakelijke keuze maakt voor je knaaglustige vriendjes. Hazelnoothout heeft een stevige textuur. Het biedt een goede weerstand voor knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Hazelnoothout heeft een karakteristieke smaak die de dieren kunnen waarderen.

Gun je knaagdieren en konijnen de plezierige en voedzame Hazelnoot Oogst, een geweldige snack die hen bezig houdt en tegelijkertijd hun dieet diversifieert. Zie hoe ze genieten van elke knapperige hap en zichzelf trakteren op deze heerlijke en natuurlijke traktatie.

Is de Hazelnoot Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Het is erg leuk om te gebruiken voor bij het Hamsterscapen, niet alleen als natuurlijke decoratie, maar ook als gezonde en natuurlijk knaagmateriaal om de tanden van de dieren te slijten. Het is eigenlijk een zeer natuurlijk benadering van hoe de dieren in het wild ook hun tanden slijten, dit doet ze door op verschillende soorten takken te knagen, dus in die zin spreekt de Hazelnoot oogst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen aan!

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Hazelnoot Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Hazelnoot Oogst valt onder de oogst met bladeren, dat is weer anders dan oogst met zaden of oogst met kruiden. De oogst met bladeren is als voeding het beste geschikt voor de herbivore (plant etende) knaagdieren (cavia, chinchilla, degoe) en konijn. Deze dieren eten de blaadjes graag op als vezelbron en knabbelen vervolgens aan de takken met als extra functie de tandjes te slijten.

De granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat eten de bladeren minder snel, dit doen ze enkel als ze behoefte hebben aan extra vezels. De Hazelnoot oogst zal voornamelijk gebruikt worden als extra vezelbron en als gezond knaagmateriaal bij deze dieren.

Is Knaaghout belangrijk voor knaagdieren?

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan hout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Hoe lang gaat de Hazelnoot Oogst mee?

Dat verschilt heel erg voor welk dier je het gebruikt en wat de knaagbehoefte is van de dieren. Hebben ze een grote knaagbehoefte en is het hard nodig dat de tanden geslepen worden dan zal de oogst snel opgeknabbeld worden, maar in de praktijk zien wij eigenlijk dat dieren er regelmatig aan knabbelen en dat de oogst meerdere verschoonbeurten mee gaat.

Heeft de oogst altijd zulke mooie groene blaadjes?

Helaas is dat niet altijd het geval. De oogst wordt gedroogd waardoor ook de blaadjes gedroogd zijn. Net als in de natuur laten de blaadjes snel los als ze droog zijn. Naast het droogproces heeft ook de natuur invloed op de vorm en rijkheid van dit natuurproduct en kan deze beduidend afwijken van de oogst op de getoonde foto.

Wat is de functie van Hazelnoot Oogst?

In eerste instantie heeft de JR Farm Hazelnoot oogst de functie van knaaghout om de tanden te slijten. De droge blaadjes die aan de takjes of in de verpakking meereizen zijn een extra vezelbron voor de dieren of kunnen gebruikt worden als groene decoratie voor bij het hamsterscapen. Tot slot kan de Hazelnoot oogst als decoratie gebruikt worden bij hamsterscaping.

Hoe wordt de Hazelnoot Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

hazelnoot oogst knaagdier konijn

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 40 gram
Samenstelling: Hazelnoot takken
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Hazelnoot Oogst
Reviews
10 / 10
Brigitte pfann 21 Juli 2022

Zit daar veel calcium in

6 / 10
Myrthe 03 April 2022

De bladeren waren bij mij al af de takjes toen ik het pakket binnen kreeg, maar misschien verschilt dit per pakketje. De bladeren vonden mijn konijnen en cavia’s wel lekker maar met de takjes deden ze niks.

  • + Hoeveelheid was prima
  • + Konijnen en cavia’s waren fan van de bladeren
  • - Kwaliteit was niet goed
  • - Takjes vonden de konijnen niet lekker

10 / 10
Ellen 01 April 2020

Hele mooie takjes en men woezeltje is er gek op

8 / 10
Danique 17 Februari 2020

Mijn hamster vind het heerlijk!

8 / 10
Kim 01 Januari 2020

Grote takken. Onze hamster doet er helaas niets mee

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »