JR Farm Dille Oogst
Dille Oogst €3,99 €4,99

Dille Oogst

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Dille Oogst voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDille behoort tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren. Ze komen dille in het wild overal tegen en knabbelen hier dan ook heel graag aan. Dille is een bijzonder aromatisch plantje en is rijk aan vezels en vitamines. Een natuurlijke snack en ook nog eens leuk voor in een natuurlijk knaagdier verblijf!

Puur Natuur Rechtstreeks van de boer!
Rijk aan vezels en essentiële oliën
Ondersteunt de spijsvertering en wekt de eetlust op
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. Om die reden kan er nog biodiversiteit in voorkomen.

Geschiedenis van de Dille plant
Dille werd al ten tijde van de farao’s als pijnstillend middel gebruikt; in het oude Griekenland  legde men dille op de ogen om het inslapen te bevorderen. In de keuken worden soepen, sauzen, vis en vlees met dille gekruid. De rijpe zaadjes kunnen als vervanging dienen voor karwijzaad.

Is de Dille Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Het is erg leuk om te gebruiken voor bij het Hamsterscapen, niet alleen als natuurlijke decoratie, maar ook als gezonde en natuurlijke snack voor de dieren. Het is eigenlijk een zeer natuurlijk benadering van hoe de dieren in het wild ook hun kruiden zoeken en plukken.

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Dille Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Dille Oogst valt onder de oogst met kruiden, dat is weer anders dan oogst met zaden of oogst met bladeren. De oogst met kruiden is als voeding het beste geschikt voor de herbivore (plant etende) knaagdieren (cavia, chinchilla, degoe) en konijn. Deze dieren eten in het wild ook veel kruiden.

De granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat eten de kruiden minder snel, maar vinden het zeker wel lekker! Deze dieren eten kruiden naar behoefte. 

Hoe moet ik de Dille Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Dille Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Dille Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Dille rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Dille aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Geeft Dille Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Dille Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de kruiden zelf moeten oogsten van de plant. Het kruid wordt immers niet los aangeboden maar moet echt van het plantje geplukt worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe wordt de Dille Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 80 gram
Samenstelling: Dille
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Dille Oogst
Reviews
4 / 10
Marjolein Nagtegaal 08 Februari 2023

Het was echt lelijk en bruin. Ik weet niet of dat de bedoeling is, maar ik gooi het weg.

10 / 10
Samantha 09 Februari 2021

Hamster vindt het heerlijk, zijn wel heel veel kleine takjes

10 / 10
Sanne 01 Maart 2019

De dieren vinden het heerlijk en het ruikt ook nog eens verrukkelijk! Echt een aanrader

10 / 10
Elsje de Visser 03 December 2018

Staat heel decoratief in het hok. Mn hamstertje lust t echter niet...komt goed uit dan hoef ik niet steeds nieuwe te kopen en kan ik het gewoon ter decoratie laten staan.

10 / 10
Elsje de Visser 03 December 2018

Staat heel decoratief in het hok. Mn hamstertje lust t echter niet...komt goed uit dan hoef ik niet steeds nieuwe te kopen en kan ik het gewoon ter decoratie laten staan.

10 / 10
Esmee 01 Oktober 2018

Mijn gerbils vinden het heerlijk, ze gaan er meteen op af als ik het in het hok leg. Goed verpakt.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »