JR Farm Kruiden Oogst Spelt, Munt & Kanariezaad
Kruiden Oogst Spelt, Munt & Kanariezaad €3,99 €4,99

Kruiden Oogst Spelt, Munt & Kanariezaad

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Kruiden Oogst voor knaagdieren!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe JR Farm Kruiden Oogst bestaat uit verschillende soorten Wilde Grassen, Spelt, Karwij en Kanariezaad, die ook in de natuur te vinden zijn. Karwij is rijk aan vezels, vitamines en de takjes helpen bij het slijten van de tandjes. Spelt is rijk aan vitamine B3 en bevat meer mineralen dan tarwe, zoals koper, fosfor, magnesium, ijzer en zink, tot slot is kanariezaad een bron van gezonde essentiële vetten die de huid en vacht goed ondersteunen. Een mooie en vooral gezonde combinatie!

Puur Natuur & rechtstreeks van de boer!
Rijk aan vezels
Ondersteunt de spijsvertering en geeft veel knabbelplezier
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Is Kruiden Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Kruiden Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals deze Kruiden Oogst van JR Farm wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Kruiden Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Kruiden Oogst is een leuke combinatie van oogst met zaden en oogst met kruiden dat is weer anders dan oogst met bladeren. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. De Kruiden Oogst kan zowel voor Granivore (Graan en zaden eters) als ook voor herbivore (planten eters) knaagdieren. 

Geeft Kruiden Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Kruiden Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes en kruiden zelf moeten oogsten van de plant. Deze worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Kruiden Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Kruiden Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Kruiden Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Oogst rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Kruiden Oogst aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Kruiden Oogst?

Alle knaagdieren eten de Kruiden Oogst op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Hoe wordt de Kruiden Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

 

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 80 gram
Samenstelling: Spelt, Karwij 25%, Kanariegraszaad
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Kruiden Oogst Spelt, Munt & Kanariezaad
Reviews
10 / 10
Nicolle 06 April 2022

Goed verpakt, snelle levering

10 / 10
Rachel 01 Augustus 2019

Mijn hamster is er dol op! Het pakket kruiden is vrij groot, ik denk dat mijn hammie er wel weer een jaar mee vooruit kan :P

10 / 10
Julie 27 April 2019

Men hamster vondt het super lekker

8 / 10
Mat 01 Februari 2019

Mijn hamster vindt de kruiden lekker en ze staan mooi in zijn hok. Met de lange stelen doet hij niks ook niet als je ze in kleine stukjes knipt. Dus voor mijn hamster waren de toppen voldoende geweest

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »