JR Farm Weide Oogst
Weide Oogst €3,99 €4,99

Weide Oogst

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Weide Oogst: Natuurlijke Weidegrassen en Granen voor Knaagdieren & Konijnen

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlinders

Trakteer je knaagdieren en konijnen op een smakelijke en gezonde traktatie met JR Farm Weide Oogst. Dit mengsel van diverse weide grassen, heerlijke haver, vossenstaart en gierst biedt een waardevolle aanvulling op het dieet van je kleine vrienden en kan ook dienen als decoratie voor een natuurlijk knaagdierverblijf.

Puur Natuur: Samengesteld uit 100% natuurlijke weide grassen en granen zonder toevoegingen
Heerlijke Variëteit: Een mix van verschillende grassen en granen voor extra smaak en voeding
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

JR Farm Weide Oogst is zorgvuldig samengesteld en onbehandeld, waardoor het de essentiële voedingsstoffen behoudt die knaagdieren en konijnen nodig hebben. Dit mengsel is niet alleen een smakelijke traktatie, maar draagt ook bij aan een gevarieerd dieet en kan helpen bij het bevorderen van natuurlijk knaaggedrag.

Geef je huisdieren een stukje natuur met JR Farm Weide Oogst. Bekijk hoe ze genieten van de verschillende weide grassen en granen terwijl ze bezig zijn met knabbelen en verkennen.

Is Weide Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Weide Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Weide wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Weide Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Weide Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Weide Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Weide Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Weide Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Weide Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Weide Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Weide rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Weide aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Weide Oogst?

Alle knaagdieren eten de Weide op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Kunnen dieren dik worden van Weide Oogst?

Hoewel de Weide zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Weide Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 80 gram | 50 cm
Samenstelling: Haver, Kropaar 25%, Gierst
Analyse: Eiwit 9,8%, vetgehalte 1,8%, ruwe celstof 24,1%, ruwe as 5,6%, calcium 3030 mg/kg, fosfor 2767 mg/kg, natrium 50 mg/kg
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Weide Oogst
Reviews
10 / 10
Lisa 15 Oktober 2020

Onze konijnen zijn er gek op, veel verschillend knaag materiaal

10 / 10
Leoni 01 Maart 2019

Mijn konijnen zijn hier helemaal dol op.... niet aan te slepen!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »