JR Farm Weide Oogst
Weide Oogst €3,99 €4,99

Weide Oogst

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Weide Oogst voor knaagdieren & konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe JR Farm Weide Oogst bestaat uit verschillende soorten weide grassen, heerlijke haver, vossenstaart en gierst. Gezond en lekker knabbelplezier voor knaagdieren! De JR Farm Weide Oogst kan ook gebruikt worden als aankleding voor een natuurlijk knaagdierverblijf. De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. Om die reden kan er nog biodiversiteit in voorkomen.

Puur Natuur Rechtstreeks van de boer!
Rijk aan vezels
Ondersteunt de spijsvertering en geeft veel knabbelplezier
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Is Weide Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Weide Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Weide wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Weide Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Weide Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Weide Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Weide Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Weide Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Weide Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Weide Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Weide rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Weide aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Weide Oogst?

Alle knaagdieren eten de Weide op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Kunnen dieren dik worden van Weide Oogst?

Hoewel de Weide zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Weide Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 80 gram
Samenstelling: Haver, Kropaar 25%, Gierst
Analyse: Eiwit 9,8%, vetgehalte 1,8%, ruwe celstof 24,1%, ruwe as 5,6%, calcium 3030 mg/kg, fosfor 2767 mg/kg, natrium 50 mg/kg
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Weide Oogst
Reviews
10 / 10
Lisa 15 Oktober 2020

Onze konijnen zijn er gek op, veel verschillend knaag materiaal

10 / 10
Leoni 01 Maart 2019

Mijn konijnen zijn hier helemaal dol op.... niet aan te slepen!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »