Houten Denkspel Ballen voor knaagdieren, konijnen & Fretten!
Houten Denkspel Ballen voor knaagdieren, konijnen & Fretten! €19,99 €24,99

Houten Denkspel Ballen voor knaagdieren, konijnen & Fretten!

€24,99 €19,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Houten Denkspel Ballen voor knaagdieren, konijnen & Fretten!

Zet de grijze massa maar aan het werk en verveling heeft geen kans meer. Met dit leuke houten denkspel kan je Cavia, Konijn of Chinchilla helemaal los. Verstop een lekkere snack in de puzzel en laat de dieren zoeken en proberen deze eruit te krijgen. De dieren moeten eerst uitvogelen hoe het allemaal werkt, dat is een hele onderneming, maar wel heel leuk en een beetje spannend!

Vrij groot intelligentie spel
Geeft uitdaging en voorkomt verveling
Voorkomt probleemgedrag

Denkspelletjes zijn er in verschillende vormen, soorten en maten. Allemaal hebben ze enkele belangrijke eigenschappen gemeen. Ze zorgen voor extra uitdaging in het verblijf, ze voorkomen verveling en kunnen zelfs probleemgedrag voorkomen. Probleemgedrag ontstaat vaak als dieren zich vervelen, daarom is het aanbieden van speelgoed erg belangrijk om dieren actief, gezond en probleemgedrag vrij te houden. 

Wij adviseren af en toe een lekker snackje in het spelletje te verstoppen en voor de rest te vullen met verantwoorde snacks of eigen voer. Zo kunt u een deel van de dagelijkse voeding op de gebruikelijke manier aanbieden en een ander deel door middel van een denkspel als deze. Op deze manier moeten de dieren ook een beetje moeite doen om bij hun voer te komen. Dit laatste benaderd de natuurlijke manier van voer zoeken zoals knaagdieren en konijnen dit ook in het wild doen. Een zeer leuke verrijking die ook nog eens de natuurlijke instincten van het dier aanwakkeren.

Gebruiksaanwijzing Houten Denkspel Ballen

Plaats het denkspel onder toezicht in het verblijf. Vul met iets lekkers en geniet van het speelplezier van uw dieren. Zodra de dieren zijn uitgespeelt mag het denkspel verwijderd worden uit het verblijf.

Specificaties
Afmeting (ca): 28 x 13 x 6 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Houten Denkspel Ballen voor knaagdieren, konijnen & Fretten!
Reviews
8 / 10
franka 14 Mei 2021

rat speel er mee e n is er uren zoet mee

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »