JR Farm Back to Instinct Active Carpet
Back to Instinct Active Carpet €8,95

Back to Instinct Active Carpet

€8,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

JR Farm Back to Instinct Active Carpet voor knaagdieren en konijnen!

Wek de oerinstincten van uw knaagdier op met de JR Farm Back to Instinct Active Carpet. Knaagdieren en konijnen ruiken hun voedsel in een natuurlijke omgeving, ook in de grond. Verstop wat lekkers in de mat en laat uw knaagdier zoeken naar zijn eten. Deze activiteit draagt niet alleen bij aan de balans en stressvermindering van uw knaagdier, maar u zult ook plezier hebben bij het kijken naar uw dier. Afhankelijk van de gewenste moeilijkheidsgraad, verbergt u de meegeleverde, graanvrije JR Grainless Drops op verschillende diepten in het zachte tapijt gemaakt van hennepvezel. De hennepmat ligt in een omhulsel van natuurlijke vezels bedekt met hooi, dat volledig kan worden gegeten. Zodat uw knaagdier zichzelf ook zonder toezicht kan vermaken met de Active Carpet. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

Ondersteuning van het foerageerinstinct
O
ndersteunend voor het reukvermogen
S
tress verminderend
G
emaakt van 100% natuurlijk materiaal
G
emakkelijk te verwijderen en kan in de groenafval
V
erschillende niveaus/dieptes voor foerageren

Gebruiksaanwijzing Active Carpet

Stap 1: Neem het tapijt uit de verpakking en verwijder de beschermende folie.
Stap 2: Plaats de actieve carpet die al is gevuld met JR Grainless Drops in de knaagdierkooi en zie hoe uw knaagdier op zoek gaat naar het lekkers!
Stap 3: Nadat alle snacks zijn gevonden, kunt u het Active Carpet bijvullen. De moeilijkheidsgraad van het dier kan worden gecontroleerd via de inbrengdiepte.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Afmeting: 30 x 24 x 4 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
JR Farm Back to Instinct Active Carpet
Reviews
7 / 10
(2)
10 / 10
Linda Hilderink 11 November 2018

Mijn Hamster heeft er veel plezier van hij graaft en knabbelde er lekker op los. Ik dacht dat je het oneindig kunt bijvullen maar dat is niet zo ze graven en knabbelen het kapot en maken er een nest van. Ze zijn er wel lekker een poos actief mee zoet, Ach dan kopen we weer een nieuwe

4 / 10
brenda 25 September 2018

de konijnen vinden het leuk om ermee te spelen maar het gaat heel snel kapot, ook is het grasmatje vrij snel bruin na het uitpakken. Ik zal het niet nog een keer kopen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »