JR Farm Back to Instinct Active Foerageer Carpet 30 cm
Back to Instinct Active Foerageer Carpet 30 cm €9,99 €10,99

Back to Instinct Active Foerageer Carpet 30 cm

€10,99 €9,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Back to Instinct Active Foerageer Carpet voor knaagdieren en konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Wek de oerinstincten van uw knaagdier op met de JR Farm Back to Instinct Active Carpet. Knaagdieren en konijnen ruiken hun voedsel in een natuurlijke omgeving, ook in de grond. Verstop wat lekkers in de mat en laat uw knaagdier zoeken naar zijn eten. Deze activiteit draagt niet alleen bij aan de balans en stressvermindering van uw knaagdier, maar u zult ook plezier hebben bij het kijken naar uw dier. Afhankelijk van de gewenste moeilijkheidsgraad, verbergt u de meegeleverde, graanvrije JR Grainless Drops op verschillende diepten in het zachte tapijt gemaakt van hennepvezel. De hennepmat ligt in een omhulsel van natuurlijke vezels bedekt met hooi, dat volledig kan worden gegeten. Zodat uw knaagdier zichzelf ook zonder toezicht kan vermaken met de Active Carpet. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

Ondersteuning van het foerageerinstinct
O
ndersteunend voor het reukvermogen
Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal
G
emakkelijk te verwijderen en kan in de groenafval
V
erschillende niveaus/dieptes voor foerageren

Let op! De doos is niet meer besprenkeld met hooi.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Gebruiksaanwijzing Active Carpet

Stap 1: Neem het tapijt uit de verpakking en verwijder de beschermende folie.
Stap 2: Plaats de actieve carpet die al is gevuld met JR Grainless Drops in de knaagdierkooi en zie hoe uw knaagdier op zoek gaat naar het lekkers!
Stap 3: Nadat alle snacks zijn gevonden, kunt u het Active Carpet bijvullen. De moeilijkheidsgraad van het dier kan worden gecontroleerd via de inbrengdiepte.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Afmeting (ca): 30 x 24 x 4 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden | De buitenwanden zijn niet besprenkelt met hooi
JR Farm Back to Instinct Active Foerageer Carpet 30 cm
Reviews
10 / 10
Linda Hilderink 11 November 2018

Mijn Hamster heeft er veel plezier van hij graaft en knabbelde er lekker op los. Ik dacht dat je het oneindig kunt bijvullen maar dat is niet zo ze graven en knabbelen het kapot en maken er een nest van. Ze zijn er wel lekker een poos actief mee zoet, Ach dan kopen we weer een nieuwe

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »