Trixie Snuffelbal 9 cm foerageer speelgoed
Snuffelbal 9 cm foerageer speelgoed €8,99 €10,99

Snuffelbal 9 cm foerageer speelgoed

€10,99 €8,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Snuffelbal Foerageer Speelgoed voor Knaagdieren & Konijnen: Uitdaging en Speelplezier in Één!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Fruffel, snuffel, spelen en ontdekken dat is wat de Snuffelbal de dieren geeft! Verstop wat lekkere kruiden of wat lekkers in de bal en het spelen kan beginnen. De dieren kunnen lekker met hun neusje in de bal duiken en op zoek gaan naar het lekkers, maar konijntjes kunnen de bal ook rondgooien, wat ze maar al te graag doen! Het is leuk om naar de dieren te kijken hoe ze bezig zijn met de bal. Ratjes kunnen met hun behendige pootjes door de bal heen woelen en met de bal rondslepen, heerlijke bezigheidstherapie voor de dieren.

De Snuffelbal in de Kijker:

 Uitdaging & Spelen: De Snuffelbal biedt jouw knaagdieren en konijnen de perfecte combinatie van uitdaging en speelplezier. Het houdt hun geest actief en zorgt voor urenlang vermaak
Verrijkende Ervaring: Deze bal moedigt knaagdieren en konijnen aan om hun omgeving te verkennen en nieuwe dingen te ontdekken. Het is een geweldige manier om hun natuurlijke nieuwsgierigheid te stimuleren
Foerageerspel: Vul de Snuffelbal met lekkere kruiden of traktaties en laat het spel beginnen. Jouw huisdieren kunnen met hun neusjes in de bal duiken en op zoek gaan naar het lekkers, wat een geweldige mentale stimulatie biedt
Actief Spelen: Konijnen zijn er dol op om de Snuffelbal rond te gooien, wat hen een leuke en actieve bezigheid geeft. Het is een genot om te zien hoe ze met de bal spelen
Bezigheidstherapie: Voor ratjes is de Snuffelbal een vorm van bezigheidstherapie. Met hun behendige pootjes kunnen ze door de bal heen woelen en deze rondslepen, wat hen mentaal en fysiek stimuleert
Zacht Snuffelballetje: De Snuffelbal is gemaakt van zacht materiaal, zodat jouw huisdieren zich er veilig bij voelen terwijl ze ermee spelen
Verveling Tegengaan: Een van de belangrijkste voordelen van de Snuffelbal is dat het verveling effectief tegengaat. Verveling kan leiden tot ongewenst gedrag, zoals knagen aan kooionderdelen, maar met de Snuffelbal hebben jouw huisdieren altijd iets om mee bezig te zijn.

Laat jouw knaagdieren en konijnen genieten van urenlang speelplezier en uitdaging met de Snuffelbal. Dit unieke foerageerspeelgoed is speciaal ontworpen om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en verveling tegen te gaan.

Een Betoverend Tafereel

Het is een betoverend tafereel om je knaagdieren en konijnen bezig te zien met de Snuffelbal. Ze duiken met hun nieuwsgierige neusjes in de bal, speuren naar lekkernijen en genieten van het foerageerspel. Konijnen laten zich niet onbetuigd en rollen de bal vrolijk in het rond.

Ratjes, met hun behendige pootjes, weten precies hoe ze de bal moeten hanteren. Ze woelen erdoorheen, slepen hem mee en beleven veel plezier aan deze vorm van bezigheidstherapie.

De Snuffelbal - Een Onmisbaar Speeltje voor Jouw Huisdieren

Als liefdevolle eigenaar van knaagdieren en konijnen wil je hen de best mogelijke leefomgeving bieden. De Snuffelbal is een geweldig hulpmiddel om hun fysieke en mentale welzijn te bevorderen. Het stimuleert hun nieuwsgierigheid, biedt uitdaging en zorgt voor urenlang speelplezier.

Dus, geef jouw huisdieren het cadeau van de Snuffelbal en zie hoe ze genieten van deze unieke vorm van verrijking en vermaak. Bestel vandaag nog en geef jouw knaagdieren en konijnen een speeltje dat hen actief en gelukkig houdt, terwijl het verveling effectief tegengaat!

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Specificaties
Afmeting (ca): ø 9 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn
Bijzonderheden: -
Trixie Snuffelbal 9 cm foerageer speelgoed
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »