Trixie Snack Rol Met Houder 19 cm
Snack Rol Met Houder 19 cm €8,99 €9,99

Snack Rol Met Houder 19 cm

€9,99 €8,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Snack Rol Met Houder foerageer speelgoed voor knaagdieren & konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Ontdek het Trixie Snack Rol Met Houder foerageer speelgoed, speciaal ontworpen voor knaagdieren en konijnen! Met deze innovatieve snack rol krijgen je huisdieren een geheel nieuwe ervaring. De handige houder zorgt ervoor dat de snack rol stevig op zijn plek blijft staan, terwijl je harige vrienden zich verwonderen over wat er gaat gebeuren.

Heel veel speelplezier
Stimuleert natuurlijke foerageergedrag
Ontwikkeling van behendigheid en vaardigheden
Voorkomt verveling
Uitdaging voor de geest en mentale stimulatie
 Aanpasbare moeilijkheidsgraad door de cilinder in het binnenste
 Gemakkelijk vullen en reinigen dankzij de afneembare rol

Deze Snack Rol heeft een houder waardoor deze op zijn plek blijft staan. Dit zorgt voor een compleet nieuwe ervaring voor de dieren! Door draaiende bewegingen van de snack rol vallen de snacks eruit, de dieren weten niet wat ze overkomt. Het schoolt de vaardigheid van de dieren en gaat daarmee ook verveling tegen. Het spelen met de snack rol is een diervriendelijke bezigheid en mentale uitdaging. De cilinder in het binnenste regelt de verstrekking van snoepjes en daarmee de moeilijkheidsgraad. Dankzij de afneembare rol maakt vullen en reinigen zeer eenvoudig.

De draaiende bewegingen van de snack rol laten de snacks eruit vallen, wat zorgt voor een verrassend en leuk foerageerproces. Het stimuleert de vaardigheden van je dieren en voorkomt tevens verveling. Het spelen met deze snack rol is niet alleen diervriendelijk, maar ook een mentale uitdaging die hun natuurlijke instincten prikkelt.

De ingebouwde cilinder in het binnenste van de snack rol regelt de afgifte van snoepjes, waardoor je de moeilijkheidsgraad kunt aanpassen aan het niveau van je huisdieren. Dit bevordert hun behendigheid en zorgt voor een interactieve speelervaring. Bovendien is de rol eenvoudig afneembaar, waardoor het vullen en reinigen moeiteloos kan worden uitgevoerd.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Specificaties
Afmeting (ca): 19 × 12 × 11 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Trixie Snack Rol Met Houder 19 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »