Rodipet Hamster Zandbak 22 cm
Hamster Zandbak 22 cm €15,95

Hamster Zandbak 22 cm

€15,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Rodipet Hamster Zandbak 22 cm voor kleine knaagdieren!

Nu kunnen hamsters pas echt lekker badderen in hun zand en de baasjes kunnen genieten van een schoon verblijf, want het zand blijft in de zandbak dankzij het dichte design. Daarnaast geeft deze zandbak de dieren een veilig gevoel dankzij de dichte structuur en de nabootsing van een holletje. Sommige hamsters zullen er ook zeker in willen slapen en zullen het misschien ook wel als verstopplekje gebruiken. De zandbak is gemaakt van keramiek en daarmee ook zeer eenvoudig te reinigen!

Duurzaam keramiek
Makkelijk schoon te maken
Kan verticaal of schuin worden neergezet
Voorkomt rommel

Natuurlijk kan deze zandbakje ook gebruikt worden als schuilplekjes voor de dieren. Doe er een beetje bodembedekking en nestmateriaal in en de dieren hebben een knus schuilplekje!

Keramiek is koel in de zomer en warm in de winter!

Gek genoeg is keramiek in de winter weer juist lekker warm als de dieren er hun nestje in maken. Dat komt door de zeer goede isolerende werking van keramiek. Niet voor niets worden tegenwoordig ook huizen gebouwd met keramiek stenen vanwege hun superieure isolatie in zowel winter als zomer.

Gebruiksaanwijzing Rodipet Hamster Zandbak

Vul de zandbak met voldoende chinchillazand. Met voldoende bedoelen we een laag die dik genoeg is om lekker te badderen. Gebruik enkel chinchillazand als badzand. Andere soorten zand zijn minder of niet geschikt als badzand. Schelpenzand mag in geen geval gebruikt worden, omdat het te scherp is en de huid en de vacht van de de dieren kan beschadigen. 

Wat is keramiek?

Keramiek is geglazuurde aardewerk. Het verschil tussen terracotta en keramiek is dat keramiek geglazuurd is en terracotta is niet geglazuurd. Door de glazuurlaag is keramiek: sterk, waterbestendig, isolerend en eenvoudig te reinigen. Het grootste voordeel voor ons is dat urine niet kan intrekken in het materiaal. Eventuele plasjes kunnen zo afgenomen worden, omdat deze in intrekken.

*De keramiek kan oneffenheden vertonen

*De keramiek kan oneffenheden vertonen.

Specificaties
Materiaal: Keramiek (Geglazuurd)
Afmetingen (ca): 22 x 17 x 14 cm
Diameter (ca): Opening: ø 8,5 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Rodipet Hamster Zandbak 22 cm
Knaagdier pakketten
Basispakket Syrische Hamster
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »