Knaagdierwinkel® Gedroogd Mos 400 gram
Gedroogd Mos 400 gram €9,99 €13,95

Gedroogd Mos 400 gram

€13,95 €9,99
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Gedroogd Mos

Een bijzonder en natuurlijk nestmateriaal voor uw knaagdier! Het mos is gedroogd en geeft een natuurlijke uitstraling aan het knaagdierverblijf. Het is 100% veilig voor knaagdieren.

Verhoogd en onderhoud de luchtvochtigheid in een terrarium
Natuurlijk

Het mos is met name voor kleine knaagdieren zoals Muizen, Hamsters en Gerbils erg leuk. Het verblijf van een groter knaagdier is vaak wat lastiger om op een natuurlijk manier in te richten, maar zeker niet onmogelijk.

Het mos wordt niet speciaal door de fabrikant behandeld, maar wel langdurig gedroogd. Door dit droogproces overleven de meeste micro organismen niet.

Nieuwe ervaring aan de pootjes!

Mos zorgt ervoor dat de dieren eens een andere bodembedekking aan de pootjes voelen. Deze nieuwe ervaring is heel goed voor ze. Het prikkelt en werkt verrassend. Blijf je knaagdier verrassen dat voorkomt verveling!

Mos op een plateau

Het mos kan op een plateau gelegd worden. Dit kan direct op het plateau en hoeft geen bodembedekking onder. Omdat het mos uit plakken bestaat is dit vrij eenvoudig neer te leggen.

Mos over de bodembedekking

Het mos kan ook over een deel van de bodembedekking gelegd worden. De kleine knaagdieren kunnen er dan onderdoor en overheen kruipen.

Mos als nestmateriaal

In de praktijk zien we dat de knaagdieren stukjes van het mos plukken en meenemen naar het nestje.

*Omdat het om een natuurproduct gaat kan de kleur en vorm verschillen.

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Mos
Liter: -
Gewicht: 400 gram
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Gedroogd Mos 400 gram
Knaagdier pakketten
Hamsterscaping Musthaves 1.0
Reviews
2 / 10
Chloë 19 Mei 2021

Het stak vol met dennennaalden en blaadjes spijtig genoeg. Ik heb mezelf er al aan pijn gedaan meerdere keren, ik ben zeker dat mijn hamster er zich ook aan pijn zou doen. Ik ga het mos zelfs nog invriezen omdat ik niet zeker ben dat het nu al veilig is voor mijn hamster aangezien het lijkt alsof het uit een echt bos komt. De kleur was wel mooi groen, dat was wel een pluspunt.

8 / 10
Sophie 01 Maart 2021

Erg leuk om je verblijf mee aan te kleden. Je kan er ook eten in verstoppen, zodat je hamster echt op zoek moet gaan hiervoor. Je moet het wel op plekken leggen die vlak zijn, anders gaat het verschuiven.

10 / 10
Lonneke 01 Maart 2021

Mooie stukken mos! Een paar grote stukken en onderin nog wat kleins, super!

6 / 10
M 16 Februari 2021

Ik vond het erg tegen vallen. Mis was niet mooi groen. Heb het idee dat ik het laatste kreeg helaas.

8 / 10
Catharina 09 Februari 2021

Het mos kwam goed aan, ziet er goed uit en is fijn om mee te werken. Ik geef het 4 sterren omdat ik wat "splinters" tegen kwam in het mos te grote van een halve meelworm, maar voor de rest is het een top product!!

10 / 10
Joey 09 Februari 2021

Fijne grote stukken die je dan zelf weer kleiner kan maken, als je dat wilt. Geleverd in een doos waar genoeg ruimte in was, dus niet geplet. Erg fijn mos!

4 / 10
Majorie 08 Februari 2021

Erg verkleurd dor mos. Jammer had ik niet verwacht.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »