Bunny Nature HamsterDroom Expert 500 gram
HamsterDroom Expert 500 gram €7,99 €9,25

HamsterDroom Expert 500 gram

€9,25 €7,99
Op voorraad
 • Zaterdag verzending!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Getest op geschiktheid
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature HamsterDroom Expert 500 gram

bunny hamsterdroom expertSommige hamsters eten ontzettend graag pellets en extrudaten, terwijl anderen deze altijd onaangeroerd in hun kommetje laten liggen. Door hun kieskeurigheid hebben deze hamsters dan te maken met een gebrek aan belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen en sporen- elementen. Vital plus-granivoor, een speciale mix van vitaminen en sporenelementen, maakt het gebruik van pellets en extrudaten in de expert producten overbodig.

De Bunny HamsterDroom Exper is een specialistische volledige voeding voor hamsters. Zonder extrudaten en zonder pellets. De voedingsbehoefte van hamsters en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken stonden centraal bij de ontwikkeling van Bunny HamsterDroom Basic.

"Deze voeding is geschikt voor diabetes gevoelige Hamsters"

De samenstelling is optimaal op de natuurlijke voedingsbehoefte van hamsters afgestemd. De aanwezige inhoudsstoffen zijn gebaseerd op de natuurlijke omgeving van hamsters. Bunny heeft echt gekeken naar de oorspronkelijke voeding van hamsters zoals deze in de natuurlijk is.

bunny hamsterdroom expertZONDER EXTRUDATEN ZONDER PELLETS

 • Met VitalPlus-granivoor
  Speciale mix van vitaminen en sporenelementen
 • Met hoogwaardige poweringrediënten
  Quinoa & mungbonen
 • Met knapperige, vital groenten
  Wortel, pastinaak & rode bieten
 • Met heerlijke meelwormen
 • Gebalanceerde Long-Life-receptuur
  Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
 • Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de hamster
  Oa gerst, Haver & Lijnzaad
 • VitalPlus-granivoor
  Speciale mix van vitaminen en sporenelementen

 

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s. 

Bunny Nature over de hamster

De hamster is een klein, granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. In de natuur leeft hij solitair. Sociale contacten zoekt hij enkel om te paren en tijdens het opvoeden van de jongen. Ook als huisdier zit hij daarom het best alleen. De hamster heeft een levensverwachting van 2 tot 3 jaar en bereikt een lichaamslengte van ca. 18 cm en een gewicht van ongeveer 180 g.

De hamster komt uit Syrië en het zuiden van Turkije. Hier leeft hij grotendeels in ondergrondse tunnels, die hij liefst in zanderige kleigronden maakt en is hij overdag actief. Hamsters die als huisdier worden gehouden, zijn eerder 's nachts actief.

Klein, maar dapper. De nutritionele behoeften van de snelle hamsters zijn veelvoudig.

snijtanden, maag, darmenDe Snijtanden

Hamsters hebben snijtanden die blijven groeien. Het voer moet daarom toch redelijk stevig zijn om op te bijten (bv. met verschillende zaden die kunnen worden gepeld)

De Maag

De maag bestaat uit twee 'kamers', namelijk de voormaag en de kliermaag.

De blindedarm

De 'granivore' (zaadetende) hamster heeft een kleine blindedarm. Hij kan ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Het optimale ruw vezelgehalte in het voer ligt daarom onder 10%.

Dierlijke eiwitten

Voor de stofwisseling zijn dierlijke eiwitten nodig. De hoeveelheid moet zorgvuldig aan de behoefte van het dier worden aangepast.

Hoge energie behoefte

Hamsters zijn echte energiebundels. Ze bewegen graag en hebben op basis van hun hoog metabolisme een grotere energiebehoefte. 

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: 500 gram
Samenstelling: Plata gierst, canariezaad, erwtenvlokken, taugébonen (6,5%), gerst, haver, quinoazaden (6%), maïs, gerstevlokken, haverpitten, wortels (3,6%), sesam, zilvergierst, lijnzaad, rode gierst, graszaad, pastinaken (1,6%), meelwormen (1%), calciumcarbonaat,
Analyse: Ruwe proteïne 15% · Ruwe oliën en vetten 6,5% · Ruwe celstof 6% · As 5,5% · Calcium 0,5% · Fosfor 0,4%, Vit. A 6.500 IE ∙ Vit. D3 520 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 58,5 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 3,4 mg ∙ Jodium als
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster
Bijzonderheden: -
Bunny Nature HamsterDroom Expert 500 gram
Knaagdier pakketten
Half Jaar Hamster Pakket Katoen & Bunny
Reviews
10 / 10
Kim Visscher 22 April 2021

Mijn hamster doet het hier ook goed op, hij's op erg energiek in de avond/nacht!
Het is mooi gevaireeerd voer, met veel protiene, goede verhouding van voedingstoffen, en het ruikt ook nog eens lekker.
Het is wel aan de dure kant, maar het gaat ook lang mee.

10 / 10
Eline 01 Mei 2020

Mijn hamster doet het hier super op

10 / 10
Josje 01 November 2019

Super fijn en mijn hamster vind het lekker :)

10 / 10
Zoë van den Berg 17 April 2019

Hele goeie voeding voor mijn Syrische hamster, geeft veel variatie en gaat redelijk lang mee. Wel prijzig, maar dat heb ik er voor over!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »