Mr Crumble Peterselietunnel met Timothy Hooi
Peterselietunnel met Timothy Hooi €4,95

Peterselietunnel met Timothy Hooi

€4,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Peterselietunnel met Timothy Hooi

Verwen je graag een beetje groen in de leefruimte van je harige vriendjes? Dan is de Hooitunnel met Timothy Hooi precies wat je nodig hebt! Dit tunneltje, omhuld met heerlijk verse peterselie, is gevuld met het fijnste Timothy-Heu waar kleine knaagdieren en konijnen dol op zijn. Het fungeert niet alleen als schuilplaats, maar ook als snack die ze kunnen aanknabbelen. Bovendien kun je het tunneltje gemakkelijk opnieuw vullen wanneer dat nodig is.

 Knabbelicious Schuilplaats: Deze hooitunnel is niet zomaar een schuilplaats; het is een knabbelicious schuilplaats! Kleine knaagdieren kunnen er gezellig in kruipen en knabbelen aan het heerlijke Timothy-Heu terwijl ze zich verstoppen.

 Knaagfestijn voor Grote Knaagdieren: Voor de grotere knaagdieren is deze tunnel een waar knaagfestijn. Het Timothy-Heu binnenin is een onweerstaanbare bron van knaagplezier en vezels, wat essentieel is voor hun gezondheid.

 Herbivore Hemel: Voor herbivore knaagdieren is de hooitunnel een ware hemel. Ze kunnen niet alleen hun knabbelbehoeften bevredigen, maar ook genieten van de smaakvolle peterselie-omhulling.

 Herbruikbaar en Gemakkelijk: En het beste van alles, deze tunnel is herbruikbaar! Je kunt hem opnieuw vullen wanneer dat nodig is, zodat je harige vriendjes altijd een smakelijke verrassing hebben.

Kortom, de "Petersilien-Tunnel mit Timothy-Heu" is niet zomaar een tunnel, het is een knaagavontuur en een schuilplek in één! Perfect voor kleine en grote knaagdieren die graag knabbelen en zich verstoppen.

Geef je knaagdieren en konijnen de kans om te genieten van deze heerlijke traktatie en voeg wat groen toe aan hun dagelijkse routine. Vergeet niet om de tunnel te vervangen als deze vuil wordt. Geef je huisdieren het beste met deze voeding zonder granen en fruit, maar boordevol groenten, kruiden en weidehooi. Gun ze een smaakvolle traktatie en creëer een gezellige en lekkere speelomgeving voor hen.

Specificaties
Inhoud (ca): 15 x 8 x 6 cm | 26 x 15 x 10 cm
Samenstelling: Vezeltunnel, timotheehooi, plantaardige bijproducten
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mr Crumble Peterselietunnel met Timothy Hooi
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »