Supreme Selective Timothy Hooi 1,5 kg
Selective Timothy Hooi 1,5 kg €16,99 €20,50

Selective Timothy Hooi 1,5 kg

€20,50 €16,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Timothy Hooi 1,5 kg voor knaagdieren & konijnen!

Heerlijk geurend en smaakvol Timothy hooi van de beste kwaliteit. De lange vezels zijn goed voor de spijsvertering en het gebit van uw knaagdier en konijn. Het Timothy hooi wordt met de hand verpakt om er voor te zorgen dat het nog steeds dezelfde kwaliteit heeft als op de dag dat het geoogst is. Hoog vezelgehalte Lager calciumgehalte. Korte vezels Zeer smakelijk!

Gun uw knaagdieren en konijnen het beste met Supreme Timothy Hooi 1,5 kg. Dit heerlijk geurende en smaakvolle Timothy hooi van topkwaliteit is met zorg met de hand verpakt om de dagelijkse voeding van uw harige vrienden te verrijken.

Waarom Supreme Timothy Hooi een Must-Have is voor Uw Knaagdieren en Konijnen:

 Hoog Vezelgehalte: De lange vezels in het Timothy hooi dragen bij aan een optimale spijsvertering en helpen uw knaagdier of konijn een gezond gebit te behouden.

 Lager Calciumgehalte: Met een natuurlijk laag calciumgehalte is dit hooi ideaal voor de voeding van zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen.

 Lange Vezels: De kwaliteit van de lange vezels in het hooi stimuleert natuurlijk kauwgedrag en bevordert een gezonde slijtage van de tanden.

 Zeer Smakelijk: Uw huisdieren zullen genieten van de smaakvolle ervaring van Supreme Timothy Hooi, waardoor ze gestimuleerd worden om voldoende te kauwen en foerageren.

Waarom Hebben Knaagdieren en Konijnen Hooi Nodig:

Hooi dient als essentiële vezelbron voor grotere knaagdieren en konijnen, en het fungeert ook als natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren. Door hooi toe te voegen aan hun dieet draagt u bij aan een gezonde werking van het spijsverteringssysteem en behoudt u sterke en gelijkmatig geslepen tanden.

Timothy Hooi voor Tevreden Knaagdieren:

Selective Timothy Hay van Supreme komt vers van de velden, afkomstig van zorgvuldig geselecteerd Timothy gras. Het bevat natuurlijke ingrediënten en heeft een laag calciumgehalte, waardoor het een perfecte keuze is om het natuurlijke gedrag en welzijn van uw huisdieren te bevorderen.

Geef uw knaagdieren en konijnen de voeding die ze verdienen met Supreme Timothy Hooi 1,5 kg - een gezonde en smaakvolle toevoeging aan hun dagelijkse dieet!

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Materiaal: Hooi
Liter (ca): -
Gewicht (ca): 1,5 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: De kwaliteit van het hooi is afhankelijk van de oogst
Supreme Selective Timothy Hooi 1,5 kg
Reviews
10 / 10
Cindy 11 Februari 2023

Heel goed

10 / 10
Marlissa 17 September 2021

Goed hooi lekker knapperig en vers. Cavia’s zijn er dol op! Bruine hooi is minder voedingrijk. Liefde voor Timothy Hooi

10 / 10
Claudia 01 September 2019

Konijnen en cavia zijn er gek op. Ze reageren al enthousiast wanneer ik het hooi pak. . Dit hooi bevalt beter dan goedkopere hooi. Een konijn had altijd problemen met ontlasting, waardoor ik haar twee maal per week moest wassen. Met dit hooi is het niet meer nodig. Ze voelt zich stukken beter dan bij goedkoop hooi. Echt een aanrader.

8 / 10
Daley 02 Maart 2019

Deze baal van 2KG al meerdere malen gekocht, altijd top kwaliteit en daarom zeer tevreden. Helaas deze keer een zak met enorm veel gruis en veel kleine stukjes, dus weinig om te knabbelen voor de konijnen.

10 / 10
Reinilde 01 December 2018

mooi groene lange stengels hooi, mijn cavia's zijn er zot van, weinig stof onderaan de zak. Prima produkt.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »