Timothy Hooibaal
Timothy Hooibaal €3,99

Timothy Hooibaal

€3,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Smul en Knaagplezier! Ontdek de Verleidelijke Hooirollen met Meerdere Heerlijke Smaakjes

Stel je voor, de Timothee hooirollen voor onze knaagdieren en konijnen! Ze zijn niet alleen lekker, maar ook voedzaam en om van te watertanden in meerdere overheerlijke smaakjes! Ja hoor, het wordt een waar smulfeest voor al onze harige vriendjes!

 Heerlijke Smaakvariatie: Ze zijn verkrijgbaar in meerdere smaakjes, zoals appel, goudsbloem, rozenbloem, korenbloem en paprika. Hierdoor kunnen onze knaagdieren en konijnen genieten van een smakelijke afwisseling in hun dagelijkse voeding.

 Voedzaam en Gezond: Deze hooirollen zijn niet alleen lekker, maar ook voedzaam en bevatten belangrijke voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond dieet voor onze harige vriendjes.

 Stimulatie van Natuurlijk Gedrag: Voor herbivore knaagdieren bieden de hooirollen een leuke variatie op het dagelijkse hooi. Voor granivore knaagdieren vormen ze een bron van vezels waar ze naar behoefte van kunnen eten, en het geeft ze een uitdaging om het hooi eraf te knagen en te gebruiken als nestmateriaal. Zo wordt natuurlijk gedrag gestimuleerd en blijven ze lekker actief en gelukkig.

 Gedragsverrijking: Het gebruik van de hooirollen als nestmateriaal biedt een leuke manier van gedragsverrijking voor onze slimme diertjes. Ze kunnen hun knaagtalenten benutten en zich thuis voelen in hun knusse nestjes.

Voor de knaagdieren en konijnen is het een echt walhalla van smaak. Ze kunnen hun hart ophalen en zich tegoed doen aan deze heerlijke hooirollen. Het wordt vast een gezellige boel als ze ervan smullen!

Maar dat is nog niet alles, hoor! Deze hooirollen zijn niet alleen smakelijk, maar ook heel veelzijdig. Voor onze herbivore knaagdiertjes kunnen de hooirollen dienen als een verrukkelijke variatie op hun dagelijkse hooi. En voor onze granivore knaagdiertjes, wow, dat wordt een bron van vezels waar ze naar behoefte van kunnen smikkelen. Niet veel van nodig, maar het is er voor ze als ze het nodig hebben!

En wat dacht je van dit geweldige idee? Onze slimme kleine knaagdiertjes, zoals hamsters kunnen de hooirollen ook gebruiken als bron van nestmateriaal! Hoe cool is dat? Ze knagen en plukken het hooi eraf om het lekker knus te maken in hun nestjes. Dat is pas een slimme manier van gedragsverrijking!

Dus, lieve knaagdierenvriendjes, laat die Timothee hooirollen maar komen! Het wordt een ware smul- en knaagfestijn waar jullie geen genoeg van zullen krijgen. Geniet ervan en maak het gezellig in jullie knaagwereldje!

Specificaties
Inhoud (ca): 100 gram
Samenstelling: Bergweidehooi, Goudsbloem, Rozenbottel, Korenbloem, Paprika, Appel
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Timothy Hooibaal
Reviews
10 / 10
Jorica 24 April 2024

Vandaag binnen gekregen Mijn konijn vind het heerlijk. Hij begon er gelijk aan te knagen. Zal het volgende keer weer voor hem kopen. Namens Elvis ( konijn) bedankt voor al het lekkers

10 / 10
Jorica Wassenaar 24 April 2024

Vandaag binnen gekregen. Mijn konijn begon er gelijk aan te knagen. Hij vind het helemaal heerlijk. Echt iets om volgende keer dus weer voor hem te kopen. Namens mijn konijn ( elvis) bedankt voor al het lekkers.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »