Gecertificeerd Weidehooi Baal 1 kg
Gecertificeerd Weidehooi Baal 1 kg €13,95

Gecertificeerd Weidehooi Baal 1 kg

€13,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ontdek de natuurlijke weidepracht voor je geliefde huisdieren met ons gecertificeerde Weidehooi !

Dit hoogwaardige hooi is samengesteld uit een zorgvuldige selectie van diverse weideplanten, waaronder timotheegras, ruwe smele, rietgras, herderstasje, gewoon duizendblad, egelantier, wederik, zuring, gewoon adderwortel, brandnetel, moerasviooltje, zegge, duizendguldenkruid, rietpeul, vlinderbloemige planten en eetbaar hennepkoord.

 Milieuvriendelijk Geteeld: Het milieucertificaat garandeert een gebalanceerde en duurzame landbouwpraktijk. Dit betekent natuurlijke bemesting en slechts één oogst per seizoen, wat resulteert in de hoogste kwaliteit hooi en een overvloed aan vitaminen en mineralen.

 Natuurlijke Presentatie: Ons hooi wordt aangeboden in handige blokvorm, gebonden met natuurlijk hennep- of jutekoord, verpakt in een celofaan zak en afgewerkt met een raffiastrik. Het hooi wordt niet geperst, wat de natuurlijke textuur behoudt.

 Optimale Vochtigheid: We zorgen voor de juiste vochtigheidsgraad om ervoor te zorgen dat het hooi vers en smakelijk blijft voor je huisdieren.

Diverse Grassoorten: Ons hooi bevat een verscheidenheid aan grassoorten, zorgvuldig geanalyseerd om de beste voedingswaarde te bieden voor jouw huisdieren.

Ons weidehooi wordt geleverd in handige blokken, waardoor het gemakkelijk te doseren is voor de dagelijkse behoeften van je knaagdieren en konijnen. Dit natuurlijke voer is een bron van essentiële voedingsstoffen en vezels, en het biedt je huisdieren een smakelijke en gevarieerde maaltijd die ze zeker zullen waarderen.

Kies voor het beste voor je huisdieren en trakteer ze op de rijkdom van de weide met ons gecertificeerde weidehooi. Het is een verantwoorde keuze voor hun welzijn en een garantie voor knaagplezier en gezondheid.

Samenstelling van het Gecertificeerde Weidehooi

Weidebeemdgras, rood zwenkgras, geknikte vossestaart, duizendblad, wondklaver en duizendguldenkruid, pitrus, zegge, gewone zuring, weegbree, akkerwinde, waterereprijs, zegge, dotterbloem, vogelwikke, vlinderbloemige planten

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 1 kg
Samenstelling: Weidebeemdgras, rood zwenkgras, geknikte vossestaart, duizendblad, wondklaver en duizendguldenkruid, pitrus, zegge, gewone zuring, weegbree, akkerwinde, waterereprijs, zegge, dotterbloem, vogelwikke, vlinderbloemige planten, eetbare hennepdraad.
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Gecertificeerd Weidehooi Baal 1 kg
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »