Getzoo Natuurlijk Muizenvoer 500 gram
Natuurlijk Muizenvoer 500 gram €7,99

Natuurlijk Muizenvoer 500 gram

€7,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Getzoo Muizenvoer 500 gram - Natuurlijke Muizenvoeding!

Muizen stammen af ​​van de Centraal-Europese kleine bruine huismuis, maar zijn onbedoeld over de hele wereld verspreid. Zoals hun naam al doet vermoeden, wonen ze vaak dicht bij mensen in/bij het huis en op de boerderij. In de natuur leven muizen op vruchtbare landbouwgrond of in steppen, de muis is zeer flexibel en alleseter. In de natuur voeden muizen zich voornamelijk met zaden, granen en groenten, maar slechts enkele andere plantendelen en insecten. Muizen zijn alleseters. Daarom is het voor ons bijzonder belangrijk om voeding aan te bieden met tal van ingrediënten. Met 47 verschillende ingrediënten belandt niet elke dag dezelfde hoeveelheid van elk ingrediënt in het voerbakje, waardoor je dag in dag uit een spannend, gevarieerd dieet behoudt.

100% natuurvoeding
Met oergranen
Overeenkomend met de natuurlijke voeding van de Muis

Vooral ingrediënten uit het oorspronkelijke leefgebied van de muis waren belangrijk bij het samenstellen van deze natuurvoeding. Om deze reden werden in het Getzoo Muizenvoer lokale ingrediënten gebruikt, zoals meelzaden van Duits raaigras en andere grassen, maar ook oeroude graansoorten die niet werden overgekweekt. Groenten die al lang in Centraal-Europa worden verbouwd, zoals wortelen en rode biet, tal van oliezaden zoals rozenbottel- en frambozenzaden, wilde kruiden zoals brandnetel of bokhoorn en bladeren van lokale notenbomen of bessen.

Is Getzoo Muizenvoer een Natuurvoeding voor Muizen?

Ja Getzoo Muizenvoer is een natuurlijke voeding voor Muizen. De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokken toegevoegd. De voeding bestaat verder geheel uit zaden, granen, kruiden, bloemen en insecten.

Is Getzoo Muizenvoer volledig Muizenvoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Muizen, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Er zijn geen vitaminen toegevoegd aan deze voeding. Het advies van Getzoo is daarom deze voeding aan te vullen met dierlijke eiwitten, kruiden en verse groenten.

Samenstelling Getzoo Muizenvoer

Milletmix, kanariezaad, graszaadmix, wortelen, courgette, erwtenvlokken, tomaten, boekweit, eenkoren, emmer, lijnzaad, rozenbottelzaad, sesam, mariadistel, perilla, saffloer, zonnebloempitten, venkelzaad, meelwormen, dari, milo , gerst, haver, spelt, hennep, frambozenzaad, rode biet, maden, brandnetel, blauwe goudsbloem, roze goudsbloem, kamille, buckhorn, hazelnootbladeren, paardenbloem, aardbeibladeren, hibiscusbladeren

Analyse Getzoo Muizenvoeding

Ruwe vezels: 8,1%, Ruw eiwit: 16,2%, Ruw vet: 11,2%, Ruwe as: 3,6%

Getzoo muizenvoer

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Milletmix, kanariezaad, graszaadmix, wortelen, courgette, erwtenvlokken, tomaten, boekweit, eenkoren, emmer, lijnzaad, rozenbottelzaad, sesam, mariadistel, perilla, saffloer, zonnebloempitten, venkelzaad, meelwormen, dari, milo , gerst, haver, spelt, henn
Analyse: Ruwe vezels: 8,1%, Ruw eiwit: 16,2%, Ruw vet: 11,2%, Ruwe as: 3,6%
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis (Kleurmuis, Spitsmuis, Relmuis, Afrikaanse Dwergmuis)
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Getzoo Natuurlijk Muizenvoer 500 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »