Trixie Zandbak Blank met twee ingangen 20 cm
Zandbak Blank met twee ingangen 20 cm €11,99 €12,99

Zandbak Blank met twee ingangen 20 cm

€12,99 €11,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Zandbak Blank met twee ingangen 20 cm

Laat het graven maar beginnen met deze handige zandbak van het merk Trixie. Een zandbak gemaakt van onbehandeld blank hout, met twee ingangen en een prachtige plexiglas "meekijkraam" aan de voorzijde. Eenmaal gevuld met chinchillazand kunnen de dieren lekker badderen en hun vacht verzorgen terwijl baasje mooi mee kan kijken!

Voor nagel- en lichaamsverzorging
Met plexiglasplaat om dieren te observeren
Deksel houdt het zand binnenboord
Hout

Tip! Deze zandbak kan ook gebruikt worden als graafbakje voor dwerghamsters. Vul de zandbak met speelse bodembedekking zoals carefresh, Cotton N Card of kokosvezel, strooi vervolgens iets lekkers rond en laat uw kleine vriend zoeken naar het lekkers.

Gebruiksaanwijzing Zandbak Blank met twee ingangen

Vul de zandbak met voldoende chinchillazand. Met voldoende bedoelen we een laag die dik genoeg is om te badderen en hoog genoeg voor de dieren om uit de zandbak te klimmen. Gebruik enkel chinchillazand als badzand. Andere soorten zand zijn minder of niet geschikt als badzand. Schelpenzand mag in geen geval gebruikt worden, omdat het te scherp is en de huid en de vacht van de de dieren kan beschadigen. 

Omdat de zandbak openingen aan de bovenzijde heeft, kan deze desgewenst zelfs voor een groot deel onder de bodembedekking ingegraven worden. Als u de zandbak dieper in de bodembedekking plaatst helpt dat ook de dieren erin te komen. Daarbij is het heel leuk om aan de voorzijde mee te kijken hoe de dieren badderen!

Specificaties
Afmeting: 20 × 12 × 12 cm | Opening: Ø 5,6 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Gerbil
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden.
Trixie Zandbak Blank met twee ingangen 20 cm
Reviews
10 / 10
Cecilia 30 Juli 2021

Super makkelijke en fijne zandbak. Ben benieuwd of ze het gaan gebruiken maar anders een leuk extra slaap/graaf holletje voor de gerbils.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »