The Natural Pet Brand Cotton N Card Bodembedekking
Cotton N Card Bodembedekking €9,95 €10,95

Cotton N Card Bodembedekking

€10,95 €9,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Cotton N Card bodembedekking voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToplaag
Deze bodembedekking is ook heel geschikt als toplaag. Deze laag kan bovenop een bestaande bodembedekking gestrooid worden en zo de functie van foerageer of speellaag dienen.

Cotton N Card is de geniale mix voor knaagdieren, konijnen en fretten! Cotton N Card (voormalig Joris No Smell Cotton N Card) is als een knaagdierfeestje met zachte katoen, karton en eierdoosjes. Het combineert alle hoogtepunten van "Cotton N Cotton", "Cotton N Egg" en "Card N Card Bruin". Het is zo zacht dat je er zelf ook in zou willen rollen!

Zacht en stofvrij
Speellaag en foerageerparadijs in één - een verbluffende multitasker!
Absorbeert als een kampioen - geen zorgen over natte pootjes

Gebruiksaanwijzing Cotton N Card

Voor kleine knaagdieren als superleuke toplaag
Doe de gebruikelijke bodembedekker in het verblijf en strooi daarbovenop een flinke laag Katoen & Karton van 5 tot 10 cm. Als je ze echt wilt verrassen, verstop dan wat lekkers in de laag. Kijk vervolgens hoe je harige vriendjes als ware speurneuzen hun voedsel opsporen. Knaagplezier gegarandeerd!

Voor grotere knaagdieren als heerlijke toplaag
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en creëer daarboven een heus Katoen & Karton paradijs van 10 tot 20 cm dik (afhankelijk van je beestjes). Strooi ook hier wat lekkernijen doorheen, zodat je pluizige bende de tijd van hun leven heeft met foerageren. Vergeet niet om popcorn te pakken en van het spektakel te genieten!

Voor totale bodembedekkingsgekte
Laat je helemaal gaan en bedek de bodem van het verblijf met een weelderige laag Katoen & Karton. Een 10 tot 15 cm dikte is perfect, zolang je de hele bodem maar bedekt. Creëer een speelparadijs waarin je knagers kunnen graven, spelen en hun tanden kunnen zetten. Het wordt een onvergetelijke knaagervaring!

banner met hamster die graaft in de Knaagdierwinkel Cotton n Card Katoen en Karton Bodembedekking Bedding | Joris No Smell Ekoo Animal Bedding

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Katoen, Karton
Liter (ca): 30 Liter
Gewicht (ca): 2 - 2,5 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden: -
The Natural Pet Brand Cotton N Card Bodembedekking
Reviews
10 / 10
Veerle 16 Januari 2023

Al meerdere keren dit product gekocht voor mijn Syrische hamster en elke keer is het een hit! 1 zak kan mijn hamster meestal meerdere maanden mee doen (2-3 maanden). Waarbij ze het gebruikt voor haar nest en voor het exploreren van eten dat ik in deze bedding strooi. Aanrader voor variatie van je hamsters bodem bedekking!

  • + Variatie van karton stukken

10 / 10
Lieve Kootstra 13 Juni 2022

Mooi en handig product en grotere zak dan ik dacht

  • + Hey is groter dan ik dacht en voor een goede prijs

10 / 10
Fee 12 Maart 2021

Super leuk spul! Ik gebruik het al bovenlaagje in het terrarium van mn dwergje. Het katoen verzameld ze allemaal in haar huisje en aan het katoen knabbeld ze soms. Zeker een aanrader!

10 / 10
Tirzah 03 Januari 2021

Mijn hamster vond het geweldig, het absorbeert goed en stinkt niet snel. Mij hamstertje vond alle blauwe dingen leuk dus ging die verzamelen en op een plek neerleggen, superschattig!

10 / 10
natalia 06 Juli 2020

Heel fijn! Mijn rusje is er gek op.

10 / 10
Carleen 02 Februari 2020

Zeer tevreden met deze bodembedekking voor de ratten. Savic Royal Suite vul ik met twee van deze zakken -- maar met vier zindelijke ratten (losse poepbakken met houtkorrels) kan je daar ook gemakkelijk twee weken mee vooruit zonder geurtjes. Zoals altijd ook zeer tevreden met de enorm snelle verzending, fijn dat je daar op kan vertrouwen!

10 / 10
Janita 05 Augustus 2019

Fijn ik gebruik het als boven laagje de hamsters nemen stukjes mee voor hun nestje en het ziet er leuk uit

10 / 10
inny 04 Januari 2016

ik gebruik de cotton N card bedekking in het hok van mijn konijntje dat incontinent is. Had hierdoor ook zere hakjes. sinds ik deze bodembedekker gebruik zijn zijn zere hakjes genezen en is hij weer droog. een echte aanrader!

10 / 10
Marjanne 21 Oktober 2015

Ideale bodembedekking! Stoft niet, ze kunnen het karton in stukken knabbelen en de katoenvezel gebruiken als warm en zacht nestmateriaal. Het ziet er ook erg leuk uit!

10 / 10
Sara 21 Oktober 2015

Leuke bodembedekking! Muisjes doen het er goed op. Ik gebruik cotton n card als tweede laag eronder ligt back 2 nature

10 / 10
Nina 20 Oktober 2015

Ik koop de cotton n card altijd voor mijn hamsters. Ik vind het zo"n leuke bodembedekker. De dieren kunnen er lekker mee aan de slag en ze spelen er ook mee. Vooral en doorheen kruipen en onderdoor kruipen en de kartonstukjes nog verder versnipperen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »