Trixie Voerstation Cavia & Konijn 70 cm
Voerstation Cavia & Konijn 70 cm €64,99 €69,99

Voerstation Cavia & Konijn 70 cm

€69,99 €64,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Voerstation Cavia & Konijn 70 cm: Luxe, Efficiëntie en Gemak in één!

Het Voerstation is een combinatie van pure luxe en efficiëntie! Het voerstation geeft ruimte voor voer, water, hooi en een mooi weggewerkt toilet. Ideaal voor Cavia's en konijnen want deze dieren poepen graag waar ze aan hun hooi knabbelen. Wij geven daarom al jaren het advies om een toilet onder de hooiruif te plaatsen, maar met dit handige voerstation combineer je zoveel meer voor de dieren.

Waarom is het Voerstation zo bijzonder?

Gemak en Ruimtebesparing: In plaats van meerdere aparte ruimtes in te richten voor voer, water, hooi en een toiletruimte, biedt het Voerstation alles op één plek. Hierdoor bespaar je niet alleen ruimte in het verblijf, maar maak je ook de dagelijkse verzorging van jouw knaagdieren een fluitje van een cent.

Toilet Onder de Hooiruif: Cavia's en konijnen hebben de gewoonte om te poepen terwijl ze knabbelen aan hun hooi. Het Voerstation is ontworpen met deze behoefte in gedachten, waardoor het een verborgen toilet heeft onder de hooiruif. Dit houdt de ruimte netjes en hygiënisch.

Stel je voor dat je knaagdieren, jouw lieve Cavia's en Konijnen, een plek hadden waar al hun dagelijkse behoeften op één handige en overzichtelijke locatie werden vervuld. Dat is precies wat het Voerstation Cavia & Konijn 70 cm te bieden heeft. Dit voerstation is de ultieme combinatie van luxe, efficiëntie en gebruiksgemak voor zowel jou als jouw harige vrienden.

Gebruiksaanwijzing Voerstation

Het Voerstation is uiterst gebruiksvriendelijk. Volg deze eenvoudige stappen voor een optimale verzorging van jouw knaagdieren:

1. Vul de hooiruif met het favoriete hooi van jouw dieren. Ze kunnen nu knabbelen en genieten van vers hooi, terwijl hun toilet netjes blijft.

2. Vul de toiletruimte met absorberende bodembedekking om hun behoeften op een hygiënische manier te beheren.

3. Plaats voeder- en drinkbakjes in de daarvoor bestemde uitsparingen. Hierdoor hebben jouw knaagdieren toegang tot vers water en voeding, precies wanneer ze het nodig hebben.

4. Gebruik de zijuitgangen om extra uitdaging en variatie toe te voegen aan hun leefruimte. Je kunt knaagmateriaal, groente of fruit toevoegen om hun zintuigen en knaaglust te prikkelen.

Opmerking voor Chinchilla's & Degoe's: Hoewel het Voerstation qua grootte geschikt is voor Chinchilla's en Degoe's, is het belangrijk om op te merken dat deze dieren bekend staan om hun intense knaaggedrag. Het Voerstation kan snel slijtage vertonen als gevolg van hun knaaggedrag. Daarom raden we aan om als baasje zorgvuldig te overwegen of dit voerstation de juiste keuze is voor deze diersoorten.

Kies voor het Voerstation Cavia & Konijn 70 cm en vereenvoudig de dagelijkse verzorging van jouw knaagdieren. Geef ze de luxe en efficiëntie die ze verdienen en zorg ervoor dat ze zich thuis voelen in hun speciale ruimte. Bestel vandaag nog en transformeer hun leefomgeving in een oase van comfort en gemak!

Specificaties
Afmeting (ca): 70 × 47 × 41 cm
Geschikt voor: Knaagdier, Cavia, Konijn, Chinchilla*, Degoe*
Bijzonderheden: -
Trixie Voerstation Cavia & Konijn 70 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »