JR Farm Appelboom Oogst
Appelboom Oogst €3,95 €4,25

Appelboom Oogst

€4,25 €3,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Binnenkort weer leverbaar
Productomschrijving

JR Farm Appelboom Oogst voor knaagdieren & konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersAppelboom behoort tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren en konijnen. Ze komen de appelboom in het wild regelmatig tegen en knabbelen dan ook graag aan de takjes. Appelboom is rijk aan vezels en vitamines en de takjes helpen bij het slijten van de tandjes. Een natuurlijke snack en ook nog eens leuk voor in een natuurlijk knaagdier verblijf!

100% Natuurlijk
Helpt bij het slijten van de tanden
Bevat vitaminen en mineralen
Gaat verveling tegen

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 40 gram
Samenstelling: Appelboom
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
JR Farm Appelboom Oogst
Reviews
8 / 10
(2)
6 / 10
Jamie Lee 01 September 2019

Konijnen laten veel liggen

10 / 10
Tessa 03 Juli 2019

Cavia’s vinden het heerlijk! Ieder week krijgen ze een andere smaak, maar deze bevalt goed. Ook onze ratjes vinden het leuk.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »