Trixie Snackbal Groen/Blauw 6 cm
Snackbal Groen/Blauw 6 cm €3,99 €4,49

Snackbal Groen/Blauw 6 cm

€4,49 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Snackbal Groen/Blauw voor Knaagdieren, Konijnen en Fretten!

Kunststof Snackbal voor knaagdieren, konijnen en fretten. Geweldige bezigheid voor veel verschillende dieren. Heel veel uitdaging, verrijking en meteen beloning voor het harde werken! Door de snackbal te laten rollen, vallen de snacks er namelijk uit. Hierdoor worde de dieren direct beloond als ze hun best hebben gedaan.

Geeft uitdaging
Gaat verveling tegen en voorkomt probleemgedrag
 Traint de motorische vaardigheden 

De snackbal heeft een verstelbare opening, dat zorgt ervoor dat de hoeveelheid beloningssnoepjes te gedoseerd kan worden.

Voor welke knaagdieren is de Snackbal geschikt?

Deze leuke bal is geschikt voor de iets grotere knaagdieren zoals: Ratten, Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes. , maar ook Fretten.

Hoe kan de Snackbal gebruikt worden?

In het wild moeten de dieren soms ook een beetje moeite doen om bij het lekkers te komen. Dankzij een snackbal wordt dit proces nagebootst. Door het plaatsen van kleine snackjes of voer in de bal moeten de dieren een beetje moeite doen om het eruit te krijgen.

Wat is het voordeel van een Snackbal?

De uitdaging zorgt ervoor dat de dieren zich minder snel gaan vervelen. Knaagdieren en konijnen die zich vervelen in hun verblijf kunnen probleemgedrag gaan vertonen, dankzij een speeltje zoals deze kan dit voorkomen worden. 

Gebruiksaanwijzing Trixie Snackbal

Vul de snackbal met een paar kleine snoepjes die er makkelijk uit kunnen rollen. Stel de opening iets ruimer in, zodat de snoepjes er de eerste keer makkelijk uitrollen. Laat de dieren de opening zien en laat ze eraan ruiken. Als ze het snoepje nog niet hebben geroken laat er dan eentje uitrollen zodat ze dat zien. Leg de bal vervolgens neer met de opening een beetje naar beneden en laat de dieren nu zelf proberen er een snoepje uit te krijgen.

Specificaties
Afmeting (ca): 6 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Trixie Snackbal Groen/Blauw 6 cm
Reviews
10 / 10
Anke 08 Februari 2021

Konijntjes spelen er graag mee. Heel makkelijk te vullen en de opening te regelen.

8 / 10
Joëlle 01 Oktober 2019

Leuke bal, goed formaat, handig in gebruik, alleen knagen mijn ratjes het gat steeds groter, hij blijft wel prima bruikbaar, met grotere snoepjes

10 / 10
Samantha 19 Oktober 2017

Ik heb deze bal laatst voor mijn konijnen gekocht. Samen met de mini drops :) Nou ik moet er nog eentje bij kopen want ze maken er gewoon ruzie om1 De konijnen zijn er echt lang mee bezig en het leuke is dat je het gaatje iets verder of dichter kan doen waardoor je kunt regelen hoe snel een snoepje eruit valt. Echt een aanrader!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »