Trixie Snackbord foerageer speelgoed
Snackbord foerageer speelgoed €7,99

Snackbord foerageer speelgoed

€7,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Snack Bord foerageer speelgoed voor knaagdieren

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Het Snackbord is met name geschikt voor Konijnen, maar andere knaagdieren zoals Ratten of Chinchilla's kunnen er ook heel leuk mee spelen. Het bord bevat 7 dekseltjes die opgetild kunnen worden. Door het oppakken van het dekseltje komt uw Konijn bij zijn beloning/traktatie en leert zo spelenderwijs op zoek te gaan naar het lekkers dat onder de dekseltjes verstopt is. Het bord spel zorgt niet alleen voor plezierig tijdverdrijf, maar geeft uw knaagdier ook een mentale uitdaging.

Speelbord met 7 deksels: door oplichten van het deksel kan het konijn bij zijn beloning
Diervriendelijke bezigheid en geestelijke uitdaging
Schoolt de behendigheid
Gemaakt van duurzaam kunststof
Met tips en handigheidjes voor een optimale training
Het snackbord is gemaakt van robuust kunststof

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Bekijk hier de complete handleiding van het Trixie Snack Bord

Dit product is ontworpen als een gemeenschappelijke activiteit voor dier en baas welke de motoriek en het spel- en leerinstinct van het dier ondersteunt. Het Snackbord dient bij het dier te worden weggehaald als hij leeg is en voordat eraan geknaagd kan worden.

Bewaren

Specificaties
Afmeting (ca): ø 20 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Trixie Snackbord foerageer speelgoed
Reviews
10 / 10
Chiel van der Werf 06 April 2024

Product is stevig, leuk om te zien hoe de ratjes hier mee bezig zijn.

10 / 10
Sanne 27 Februari 2023

Stevig product, mijn konijntjes vinden het erg leuk!

  • + Gaat verveling tegen

10 / 10
José 30 Juli 2022

Hartstikke leuk! Maar mijn degu's vinden in eerste instantie het dekseltje aantrekkelijker dan de inhoud eronder! Ze pakken het dekseltje bij het knopje en lopen naar een plekje in de kooi om er aan te knabbelen! Haha!! Ik heb er nu een touwtje omheen gedaan zodat ze er niet mee vandoor kunnen als ze het dekseltje hebben opgetild. En dan ontdekken ze de lekkernij!

8 / 10
Joke 02 Augustus 2020

Leuk voor een introductie in het puzzelen voor een konijn. Hij had het al snel door dus nu op naar een moeilijkere! :) Goed, stevig materiaal.

10 / 10
Chantal 01 Januari 2020

Super. De 2 ratjes vinden het zalig om op ontdekking te gaan naar onder welk vakje er lekkers zit.

8 / 10
W. 01 Maart 2019

De cavia's hadden het spel snel door. Ze mogen elke dag een portie snoepjes uit de gaatjes halen en dan mogen wij op zoek naar de dopjes.

10 / 10
Linda 25 April 2018

Mijn 2 cavia's vinden het helemaal geweldig om het stukje lof wat verstopt zit op te sporen! Echt een aanrader.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »