Trixie Plastic Foerageer Snackbal Wortel 7 cm
Plastic Foerageer Snackbal Wortel 7 cm €3,99

Plastic Foerageer Snackbal Wortel 7 cm

€3,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Plastic Foerageer Snackbal Wortel met verstelbare opening

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Leuke kunststoffen speelbal voor uw Knaagdier. Met deze plastic snack- en speelbal hoeft uw Cavia of Konijn zich geen minuut meer te vervelen. Dankzij de openingen kunt u wat lekkers in de bal doen en geeft u uw knager zo lekkers en extra uitdaging voor het diertje. Voordelen van de Snackbal Gaat verveling tegen Veilig speelgoed voor knaagdieren Knaagvast

Gaat verveling tegen
Geeft extra uitdaging
Leuke manier van spelen en belonen

Dit product is ontworpen als een gemeenschappelijke activiteit voor dier en baas welke de motoriek en het spel- en leerinstinct van het dier ondersteunt. De Snackbal dient bij het dier te worden weggehaald als hij leeg is en voordat eraan geknaagd kan worden.

Voor welke knaagdieren is de Snackbal geschikt?

Deze leuke bal is geschikt voor de iets grotere knaagdieren zoals: Ratten, Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes. , maar ook Fretten.

Hoe kan de Snackbal gebruikt worden?

In het wild moeten de dieren soms ook een beetje moeite doen om bij het lekkers te komen. Dankzij een snackbal wordt dit proces nagebootst. Door het plaatsen van kleine snackjes of voer in de bal moeten de dieren een beetje moeite doen om het eruit te krijgen.

Wat is het voordeel van een Snackbal?

De uitdaging zorgt ervoor dat de dieren zich minder snel gaan vervelen. Knaagdieren en konijnen die zich vervelen in hun verblijf kunnen probleemgedrag gaan vertonen, dankzij een speeltje zoals deze kan dit voorkomen worden. 

Gebruiksaanwijzing Trixie Snackbal

Vul de snackbal met een paar kleine snoepjes die er makkelijk uit kunnen rollen. Stel de opening iets ruimer in, zodat de snoepjes er de eerste keer makkelijk uitrollen. Laat de dieren de opening zien en laat ze eraan ruiken. Als ze het snoepje nog niet hebben geroken laat er dan eentje uitrollen zodat ze dat zien. Leg de bal vervolgens neer met de opening een beetje naar beneden en laat de dieren nu zelf proberen er een snoepje uit te krijgen.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): 8 cm
Diameter (ca): ø 8 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Trixie Plastic Foerageer Snackbal Wortel 7 cm
Reviews
10 / 10
Kishan 11 Oktober 2022

Goed product, konijn vindt het geweldig en kan de bal niet makkelijk kapotknagen

8 / 10
Julia 09 Mei 2021

Ons konijn vind het moeilijk onze hond daarintegen heeft er super veel plezier van!

10 / 10
Josho 12 April 2020

Groot succes bij onze konijnen. Ze hadden t redelijk snel door, maar gaan nu nog de hele ren er mee door (ook al zit er niks meer in)!

8 / 10
Dominique 01 December 2018

Niet dat het heel veel verschil maakt... Maar de afbeelding op onze bal is een wortel en geen peper...

10 / 10
Eva H. 02 Januari 2018

Spelletje had ons konijn snel door. Erg leuk om te spelen en handig dat je de opening kan verstellen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »