HayPigs Circus Snackbal voor Knaagdieren & Konijnen!
Circus Snackbal voor Knaagdieren & Konijnen! €9,95 €12,95

Circus Snackbal voor Knaagdieren & Konijnen!

€12,95 €9,95
Niet op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Binnenkort weer leverbaar
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

HayPigs Circus Foerageer Snackbal voor Knaagdieren & Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Maak kennis met de eerste 3-in-1-snackbal ter wereld! De Circus Snackbal brengt interactie, stimulatie en spel naar een nieuw niveau met zijn inventieve multifunctionaliteit en opvallende esthetiek. Ontworpen voor cavia's en andere kleine harige dieren. De Circus Snackbal bestaat uit twee uniek ontworpen halve bollen die kunnen worden samengevoegd of onafhankelijk kunnen worden gebruikt. Als een complete bal kun je hem vullen met bijvoorbeeld kleine stukjes groenten en laat je de cavia's ontdekken hoe ze bij de lekkernijen kunnen komen. Dit houdt meestal in dat ze de bal met hun neus rondrollen totdat de lekkernijen eruit vallen. Dit soort voedseluitdagingen is een geweldige manier om uw huisdieren actief en gestimuleerd te houden, en kan hun stressniveau zelfs verminderen terwijl ze gelukkig en gezond blijven.

Voedselverrijking
Uitdaging om verveling tegen te gaan
Dieren blijven actief en ontspannen

Voor welke knaagdieren is de Snackbal geschikt?

Deze leuke bal is geschikt voor de iets grotere knaagdieren zoals: Ratten, Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes. , maar ook Fretten.

Hoe kan de Snackbal gebruikt worden?

In het wild moeten de dieren soms ook een beetje moeite doen om bij het lekkers te komen. Dankzij een snackbal wordt dit proces nagebootst. Door het plaatsen van kleine snackjes of voer in de bal moeten de dieren een beetje moeite doen om het eruit te krijgen.

Wat is het voordeel van een Snackbal?

De uitdaging zorgt ervoor dat de dieren zich minder snel gaan vervelen. Knaagdieren en konijnen die zich vervelen in hun verblijf kunnen probleemgedrag gaan vertonen, dankzij een speeltje zoals deze kan dit voorkomen worden. 

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): 8 cm
Diameter (ca): ø 8 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden
HayPigs Circus Snackbal voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »