Trixie Snack Roll 14 cm foerageer speelgoed
Snack Roll 14 cm foerageer speelgoed €4,95

Snack Roll 14 cm foerageer speelgoed

€4,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Snack Roll foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Dankzij deze Snack Roll krijgen knaagdieren extra uitdaging. De dieren moeten spelenderwijs erachter komen hoe ze hun voer of wat lekkers uit de Snack Roll kunnen rollen. Vooral in het begin is het puzzelen en proberen. De Snack Roll is geschikt voor Ratten, Cavia's, Konijnen en Chinchilla's. Er kunnen snackjes in worden gedaan, maar deze Snack Roll kan ook gebruikt worden om het eigen voer in te doen en zo de dieren op een uitdagende manier hun voer te geven!

stevige kunststof binnenkant met zachtjes rubberen buitenkant
door te laten rollen, vallen de snacks eruit
uitneembare staafjes zijn bepalend voor de plek, waar de beloningssnoepjes eruit vallen
schoolt de behendigheid
kan eraf worden geschroefd, waardoor heel makkelijk te vullen en schoon te maken
x De snackrol is niet knaagvast

Dit product is ontworpen als een gemeenschappelijke activiteit voor dier en baas welke de motoriek en het spel- en leerinstinct van het dier ondersteunt. De Snack Roll dient bij het dier te worden weggehaald als hij leeg is en voordat eraan geknaagd kan worden.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): ø 6/ø 5 × 14 cm
Diameter (ca): ø 6 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Trixie Snack Roll 14 cm foerageer speelgoed
Reviews
2 / 10
TW 23 Januari 2024

Niet geschikt voor cavia's. Onze cavia's hebben rondom de gaatjes een groot deel van het plastic weg geknaagd. Absoluut onverantwoord.

8 / 10
Ester 29 April 2021

Heb dit product gehaald voor mijn ratten. Super leuk ding! Ze weten precies wat ze moeten doen. Het enige nadeel is dat het na de eerste 10 minuten het al vol met tand afdrukken zat en bij de gaatjes alles was weg gekauwd. Het plastic is net wat te zwak voor een grote groep ratten.. Maar de ratten vonden het in ieder geval leuk. Zou het zeker nog eens halen!

6 / 10
Geraldien 01 September 2018

Zit geen gebruiksaanmateriaal wijzing bij en materiaal is niet geschikt voor konijnen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »