Hugro Proteïne Foerageer Mix  400 gram
Proteïne Foerageer Mix 400 gram €6,95

Proteïne Foerageer Mix 400 gram

€6,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Proteïne Foerageer Mix voor Knaagdieren!

Voor omnivore (eiwit-etende) knaagdieren zoals Muisjes, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten is deze Eiwit Mix niet alleen lekker, maar ook heel leuk! Het is de bedoeling om de Mix over de normale bodembedekking te strooien en zo een foerageer laag te maken, waar de dieren vervolgens in rond gaan zoeken naar de lekkere eiwitten. 

Bevorderd het natuurlijke foerageergedrag
Geeft uitdaging en knabbelplezier
Ondersteunt de dagelijkse behoefte aan eiwitten

De Proteïne Foerageer Mix is een zeer rijke mengeling van Alfalfa, groene haver, paardenbloembladeren, meelwormen, madeliefjes, paardenbloembloesems, korenbloembloesems, sprinkhanen, hennep. Al deze bestanddelen dragen bij aan een gezonde voeding. De groene delen en kruiden geven vezels die ook nodig zijn om de darmen gezond te houden, de bloemen worden graag gegeten als een kers op de taart en de eiwitten zijn essentieel voor een volledig dieet van omnivore knaagdieren. 

De Mix is verrijkt met gedroogde sprinkhanen, maar niet te veel. De balans is goed in het oog gehouden zodat de dieren zich niet overeten. Je kunt de mix zelf ook verder verrijken met bijvoorbeeld gedroogde meelwormen of zijderupsen, maar ook met gedroogde groente of fruit. 

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: moedigt knaagdieren aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

foerageer mix voor knaagdieren

Specificaties
Inhoud (ca): 400 gram
Samenstelling: Alfalfa, groene haver, paardebloembladeren, meelwormen, madeliefjes, paardebloembloesems, korenbloembloesems, sprinkhanen, hennepschijven
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Hugro Proteïne Foerageer Mix  400 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »