JR Farm Foerageer Cube met Hooi & Meelwormen 12 cm
Foerageer Cube met Hooi & Meelwormen 12 cm €6,99 €7,99

Foerageer Cube met Hooi & Meelwormen 12 cm

€7,99 €6,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Foerageer Hooi Cube met Meelwormen voor knaagdieren!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Deze leuke grascube is gevuld met heerlijk geurend hooi en knapperige gedroogde meelwormen. De kleine omnivore knaagdieren zoals Muisjes, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zullen hier heerlijk van smullen.

Puur Natuur geschikt als foerageer speelgoed en als huisje voor kleine knaagdieren
Rijk aan vezels en dierlijke eiwitten
Ondersteunt de spijsvertering en de darmflora

Hoe kan de Foerageer Cube gebruikt worden?

Allereerst natuurlijk als leuke snack verstopplek! Als de dieren alle gedroogde meelwormen hebben opgepeuzeld dan kun je de cube eenvoudig weer vullen met hooi en lekkers. Veel kleine knaagdieren zullen de cube ook graag gebruiken als huisje waar ze zich lekker in kunnen verstoppen, hooi is immers een natuurlijk nestmateriaal voor veel kleine knaagdieren zoals muizen, dwerghamsters, hamsters en gerbils.

Voor welke knaagdieren is de Foerageer Cube geschikt?

Deze foerageer cube is enkel geschikt voor onmivore knaagdieren, dat wil zeggen voor knaagdieren die ook dierlijke eiwitten eten. Door de toevoeging van dierlijke eiwitten is de cube niet geschikt voor herbivore knaagdieren zoals Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 125 gram | 12 x 12 x 12 cm
Samenstelling: Bergweide hooi 61%, zetmeel, natuurlijke vezels, meelwormen 1%
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Foerageer Cube met Hooi & Meelwormen 12 cm
Reviews
10 / 10
R. 01 April 2020

Het was een smakelijke ontdekkingsreis voor mijn gerbils. Het was zo smakelijk dat de reis helaas maar 2 dagen heeft geduurd, maar ja, met 4 knagende dames is dit ook logisch.

10 / 10
Annette Vis 07 December 2018

Heerlijke snack en een fijne verstopplek voor de knagers. Staat leuk in een naturel habitat

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »