Mixerama Campbelli Dwerghamster Gourmet Menu
Campbelli Dwerghamster Gourmet Menu €8,99

Campbelli Dwerghamster Gourmet Menu

€8,99
Op voorraad
  • Koop 2 voor €8,54 per stuk en bespaar 5%
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mixerama Clamazis Campbelli Dwerghamster Mix

Het Campbell Gourmet Menu is een volledige diervoeding met een gevarieerd pallet aan kruiden en zaden die dwerghamsters stimuleert om zich voor langere tijd met het voer bezig te houden. De samenstelling van de voermengeling is ook geschikt voor hybriden met diabetes gevoeligheid. De mengeling bevat 60,8% meelhoudende zaden, 28,1% oliehoudende zaden, 6,3% bloemen en kruiden en 4,8% dierlijk eiwit.

Campbelli dwerghamsters besteden een groot deel van hun leven aan het zoeken naar voedsel. Ze leggen dagelijks zeer lange afstanden af. Om de dwergen vergelijkbare mogelijkheden te bieden als het gaat om het houden van huisdieren, moeten houders hulpmiddelen gebruiken zoals een loopfiets, tunnel en natuurlijke voorzieningen, evenals voedsel dat geschikt is voor dieren. Het voer kan in een kom worden aangeboden of in een kooi worden verdeeld. Dat laatste zorgt voor meer activiteit, aangezien de hamsters hun eigen voedsel moeten zoeken.

Wij gaan voor fris en vers!

Bij ons streven we altijd naar frisheid en versheid! Daarom hebben we besloten om geen grootverpakkingen van Mixerama natuurvoedingen meer te verkopen. Een klein knagertje eet gemiddeld tussen de 6 en 10 gram voer per dag. Met een verpakking van 500 gram kun je dus wel 50 tot 83 dagen vooruit, dat komt neer op ongeveer 1,5 tot 2,5 maand, dat is eigenlijk heel lang.

Stel dat je toch 2,5 kg voer nodig hebt, dan is het beter om 5 zakken van 500 gram te nemen in plaats van één zak van 2,5 kg, met het oog op versheid. Zodra een zak natuurvoeding eenmaal geopend is, moet deze namelijk snel worden opgegeten om de versheid te behouden.

Is Mixerama Clamazis Campbelli Dwerghamstervoer Natuurlijke Dwerghamstervoeding?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Dwerghamsters (Campbelli Dwerghamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokjes toegevoegd. 

Is Mixerama Clamazis Campbelli Dwerghamstervoer volledige Dwerghamstervoeding?

Ja, omdat er wel een analyse aanwezig is voor deze voeding is het een volledige voeding voor Dwerghamsters (Campbelli Dwerghamster) die als hoofdvoeding gegeven mag worden.

Voedingsadvies Mixerama Clamazis Campbelli Dwerghamstervoer

Observeer het eetgedrag van uw dieren en geef 2-4 theelepels per dag per dier. 
We raden een regelmatige gewicht controle van de individuele dieren aan om problemen van verschillen in voeropname binnen de groep tegen te gaan. Vul het basisvoer aan door regelmatig geschikt vers voer te geven, zoals komkommers, courgettes, peterselie.

Bewaaradvies Mixerama Clamazis Campbelli Dwerghamstervoer

Koel, donker en droog bewaren. Binnen 4 weken na opening gebruiken. 

Wij adviseren niet te veel voer in één keer te kopen. Mocht een grotere voorraad nodig zijn, bewaar deze dan altijd donker, koel en goed afgesloten.

Samenstelling Mixerama Clamazis Campbell Mix

Graszaden, kanariezaden, platah millet, boekweit, lijnzaad, rode millet, sesamzaad, zonnebloempitten, meelwormen, paardenbloemblad, zilver millet, pompoenpitten, raapzaad, Senegal millet, hennepzaad, cardi, Japans millet, nigerzaad, lavendel bloemen, roze bloemen, goudsbloem bloemen, kamille bloemen, roze bloemen.

banner Mixerama Clamazis Campbelli Dwerghamster Gourmet Menu Dwerghamstervoer - Natuurvoeding voor Campbelli Dwerghamsters van hoogwaardige kwaliteit

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Kanariezaad, boekweit, bruin lijnzaad, meelwormen, rood zwenkgras, sesamzaad, platahiret, timotheegras, korenbloem, graszaden, rode millet, paardenbloemblad, witte millet, pompoenpitten, Senegalese millet, witte biet, vest, nigah Japanse millet , blauwe p
Analyse: Ruwe as 3,8% Ruw eiwit 17,5% Ruwe celstof 10,8% Zuiver eiwit 16,9% Rood vet 15,9% Zetmeel 28,0% Totaal suiker (sucrose) 1,7% Kalium 0,22% Fosfor 0,45%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Roborovski Dwerghamster, Chinese Dwerghamster, Russische Dwerghamster
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mixerama Campbelli Dwerghamster Gourmet Menu
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »