Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert 500 gram
DwerghamsterDroom Expert 500 gram €7,99

DwerghamsterDroom Expert 500 gram

€7,99
Op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Informatie

Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert 500 gram

bunny dwerghamsterdroom expert voerNiet alle dieren vinden hetzelfde eten lekker. Dat geldt even zeer voor mensen als voor dieren. sommige dwerghamsters eten bijvoorbeeld helemaal niet graag pellets of extrudaten. Wij zijn erin geslaagd om ons Bas IC-product verder te ontwikkelen en lekker te maken voor dieren die helemaal geen pellets en extrudaten willen eten. Onze speciale mix van vitaminen en sporenele-menten maakt het mogelijk om bv. volledig afstand te doen van vitaminepellets. toegevoegde poweringrediënten leveren bovendien belangrijke eiwitten en mineralen.

Bunny Nature Dwerghamster Droom Expert zonder extrudaat en zonder pellets is speciaal geschikt voor dwerghamsters die geen pellets lusten. Dit evenwichtige compleetvoer bestaat uit een breed scala aan vitaliserende graansoorten en groenten. Daarbij stuit uw hamster ook op hoogwaardige power-ingrediënten zoals quinoa, amarant, shiso en mungbonen, kleinzaad zoals gierst, lijnzaad en sesam en bovendien voortreffelijke ingrediënten uit het herkomstland van dwerghamsters zoals plata-gierst, roodgierst of silvergierst. Bovendien zorgen meelwormen voor een extra portie smaak.

"Deze voeding is geschikt voor diabetes gevoelige Dwerghamsters"

Het bijzondere en evenwichtige compleetvoer bevat een overvloed aan essentiële voedingsstoffen, vitaminen en sporenelementen, die uw dwerghamster nodig heeft om zich goed in zijn vel te voelen. Alle compontenten zijn ideaal gedoseerd, zodat uw huisdier van een lang en actief leven kan genieten. De samenstelling voorkomt vervetting en is vrij van conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers en geur-, kleur- en smaakstoffen. Zo kunt u uw dwerghamster hiermee onbeperkt blijven voeren, zonder dat een slechte geweten u parten speelt. Een biodiverse voeding, waarmee u uw kleine hamster van alle essentiële voedingsstoffen kunt voorzien.

bunny dwerghamsterdroom expert aanbevolen door dierenartsenZONDER EXTRUDATEN ZONDER PELLETS

 • Met VitalPlus-granivoor
  Speciale mix van vitaminen en sporenelementen
 • Met hoogwaardige poweringrediënten
  Quinoa, amarant, perilla zaden & mungbonen
 • Met een hoog percentage van kleine zaden
  Gierst, lijnzaad & sesam
 • Met heerlijke meelwormen
 • Gebalanceerde Long-Life-receptuur
  Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
 • Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de dwerghamster
  Oa Plata gierst, rode gierst & Zilvergierst
 • VitalPlus-granivoor
  Speciale mix van vitaminen en sporenelementen

De dwerghamster is een klein, granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. In de natuur is hij een eenzaat en hij heeft een levensverwachting van 2 tot 2,5 jaar. Met een lichaamslengte van 11 cm en een gewicht van ca. 45 g is hij duidelijk kleiner dan de goudhamster.
 
De nutritionele behoeften van dwerghamsters zijn groot. In de natuur voeden ze zich voornamelijk met diverse zaden en insecten.
 

Voedingsadvies Bunny Dwerghamsterdroom Expert

Vul het kommetje met DwerghamsterDroom EXPERT en wacht totdat al het voer op is, voordat u het kommetje opnieuw vult. Gelieve ook de voorraadkamer van de dwerghamsters regelmatig te controleren en eventuele etensresten te verwijderen. Geef elke dag hoogwaardig bunny hooi (bv. bunny hooi met meelwormen) en vers, lauwwarm water. Tijdens de eerste 4 levensmaanden kunt u uw dwerghamster in zijn groeifase optimaal ondersteunen door zijn basisvoer DwerghamsterDroom EXPERT met JuniorsExtra aan te vullen.

Afhankelijk van welk voer uw dwerghamster heeft gehad, kan dat invloed heben op de acceptatie van het Bunny voer. Het Bunny DweerghamsterDroom Expert voer is namelijk 100% natuurlijk en kent geen toevoeging van suikers. In de meeste andere voeders is dat wel het geval. De voorkeur van uw dwerghamster zal eerder naar voer met suikers uitgaan omdat dit een natuurlijke reactie van het dier is. Het heeft daarom tijd nodig voordat een dier aan het Bunny voer went. Het is te vergelijken met elke dag junkfood eten en dan ineens op natuurlijk en gezonde voeding worden gezet. Zeer goed voor de gezondheid, maar wel even wennen.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s. 

Bunny over de Dwerghamster

De dwerghamster is een klein, granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. In de natuur is hij een eenzaat en hij heeft een levensverwachting van 2 tot 2,5 jaar. Met een lichaamslengte van 11 cm en een gewicht van ca. 45 g is hij duidelijk kleiner dan de goudhamster.

De dwerghamster komt oorspronkelijk uit het zuiden van Rusland, Mongolië en het noorden van China. Daar leeft hij in droge halfwoestijn- en steppegebieden en hij is actief van het schemerdonker tot 's nachts.

De nutritionele behoeften van snelle dwerghamsters zijn veelvoudig. In de natuur voeden ze zich voornamelijk met diverse zaden en insecten

bunny dwerghamsterdroom expertSnijtanden
Dwerghamsters hebben snijtanden die blijven groeien. Het voer moet daarom de noodzakelijke slijtage van de tanden mogelijk maken (bijvoorbeeld door zaden die kunnen worden gepeld).

Maag
De maag bestaat uit twee 'kamers', namelijk de voormaag en de kliermaag.

Kleine Blindedarm
Als 'granivoor' (zaadetend) dier heeft de dwerghamster een kleine blindedarm. Hij kan ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Het optimale ruw vezelgehalte in het voer ligt daarom onder 10%.

Dierlijk eiwit
Voor de stofwisseling zijn dierlijke eiwitten nodig. De hoeveelheid moet zorgvuldig aan de behoefte van het dier worden aangepast.

Hoge energiebehoefte
Dwerghamsters zijn echte energiebundels. Ze hebben op basis van hun hoog metabolisme een grotere energiebehoefte.

Gevoelig voor diabetes
Om diabetes te vermijden zou het voer geen fruit of andere suikerrijke componenten mogen bevatten en ook vers fruit mag niet worden gevoerd.

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: 500 gram
Samenstelling: Plata gierst, canariezaad, erwtenvlokken, quinoazaden (6%), gerst, taugébonen (5%), amarant gepoft (5%), gerstevlokken, haverpitten, zilvergierst, perilla zaden (3%), rode gierst, wortels, lijnzaad (2%), graszaad, pastinaken, paardebloembladeren, luze
Analyse: Ruw proteïne 15,5% · Ruwe oliën en vetten 6,5% · Ruwe celstof 7% · As 5,5% · Calcium 0,5% · Fosfor 0,4%, Vit. A 6.500 IE ∙ Vit. D3 520 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 58,5 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 3,4 mg ∙ Jodium als ca
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster
Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert 500 gram
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Glenn 23 Februari 2019

FANTASTISCH! Echt idd zoals hier gezegd word puur natuur, geen bijwerking, hun eten van herkomst, kan al niet beter zijn... Bravo bunny...! Mooie kwaliteit ook! Hamsters kunnen wel de eerste week wat raar doen omdat er plots iets zeer gezond staat en geen suiker. Na 1 week zal je hamster alles wennen mijne na 2 dagen al! Zalig voer ! Eten ze echter ook goed op! Behalve de roze blaadjes.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »