Rodipet Bio Hybride Dwerghamstervoer Senior 500 gram
Bio Hybride Dwerghamstervoer Senior 500 gram €11,95

Bio Hybride Dwerghamstervoer Senior 500 gram

€11,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Rodipet Hybride Mengvoeder voor Hybride Dwerghamsters

Dwerghamstervoer voor de hybride dwerghamster. Deze mengeling is speciaal afgestemd op de behoefte van de hybride dwerghamsters met een verhoogd risico op diabetes. De unieke Rodipet® Hybride voeding is het resultaat van de succesvolle Rodenti® expedities naar het land van de dwerghamsters, uitgebreid door intensieve uitwisseling met dierenartsen op het gebied van diabetesonderzoek. Deze netwerkvorming maakt de Rodipet® Hybride tot een zeer speciaal dwerghamstervoer voor gezonde dieren, maar ook speciaal voor die dwerghamsters die vatbaar zijn voor diabetes.

Met kruiden en groenten en hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten
Overeenkomend met de natuurlijke voeding van de dwerghamster
Geen Dierlijke eiwitten toegevoegd zodat deze zelf naar behoefte gevoerd kunnen worden
Uit gecontroleerde biologische teelt DE-ÖKO-021

Rodipet maakt onderscheid tussen junior en senior. Het junior voer is geschikt voor dwerghamsters tot 12 weken en het senior voer is geschikt voor dieren vanaf de 12e levensweek. In de praktijk kan de senior voeding ook aan jongere dieren gegeven worden.

Dit voer is ontworpen om insulinepieken te voorkomen en daarmee de ontwikkeling van diabetes bij dwerghamsters te voorkomen.

De basis van het Rodipet Dwerghamstervoer is een hele reeks reizen naar centraal Azië, waar de dwerghamsters in het wild leven. Deze observaties hebben ertoe bijgedragen dat er een voeding tot stand is gekomen die niet alleen voldoet aan de voedingsbehoefte van de dwerghamsters, maar ook nog eens natuurgetrouw is en de natuurlijke voeding van de dieren benaderd.

32 geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische teelt

Elk van de 34 componenten van ons biologische Dwerghamstervoer is geselecteerd op basis van het voedsel dat beschikbaar is voor wilde Dwerghamsters in hun natuurlijke leefgebied en wordt zorgvuldig door ons gecontroleerd. Alleen ingrediënten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen worden in onze voermixen gebruikt. Zo wordt elke hap een feest voor de zintuigen voor uw kleine fijnproever. En om ervoor te zorgen dat geen kunstmest of zelfs residuen van bestrijdingsmiddelen de eetlust van de kleine harige vriend bederven, gebruiken we 100% biologische ingrediënten in dit voer.

Altijd vers uit onze voerkeuken!

Vitaminen en andere micronutriënten worden bij langdurige opslag en vooral door contact met lucht afgebroken - daarom houden we onze voorraden klein, mengen ons voer elke dag vers en vullen het in luchtdichte blikken.

Waarom biologisch?

Overtuig uzelf of uw dier van de beduidend intensere smaak, het rijkere mineraal- en vitaminegehalte en een indrukwekkend aroma! Uw knaagdier zal genieten van het verschil met al zijn zintuigen.

Als biologische boerderij zijn we onderworpen aan de EG-ÖKO-regelgeving. Gesloten bedrijfskringlopen worden onderzocht volgens het biologische teeltmodel, waarbij wordt afgezien van genetische manipulatie, chemische gewasbescherming en, vooral van belang voor kleine knaagdieren, afstand doen van bestrijdingsmiddelen. De biologische keuringsinstantie DE-ÖKO-021 voert regelmatig jaarlijkse biologische keuringen uit.

Is Rodipet Dwerghamstervoer een Natuurvoeding voor Dwerghamsters?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. 

Is Rodipet Dwerghamstervoer volledige Dwerghamstervoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster), omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Er zijn geen vitaminen toegevoegd aan deze voeding. Het advies van Rodipet is daarom deze voeding aan te vullen met dierlijke eiwitten, kruiden, verse groenten.

Samenstelling Rodipet Bio Dwerghamstervoer

Boekweit, plata millet, wilde millet, hennepzaad, geroosterde sojapitten, quinoa, dwerggierst, camelina, gerst, Timothes zaden, mariadistel, sesam, walnootpitten, pompoenpitten, anijs, bruin lijnzaad, gouden lijnzaad, koolzaad, schijfjes luzerne, citroenblad, venkelzaad, pijnboompitten, brandnetelbladeren, heidebloemen, vrouwenmantelkruid, teunisbloemzaden, goudsbloembloemen, kamillebloemen, bergtijm (alle ingrediënten uit de biologische landbouw) DE-ÖKO-021

Analytische bestanddelen: ruwe celstof: 6,0%, ruw eiwit: 17,5%, ruw vet: 12,7%, ruwe as: 3,2% Natuurlijk aanwezige elementen per 100 g: calcium: 190 mg, fosfor: 490 mg, magnesium: 230 mg, kalium: 670 mg, natrium: 32 mg Natuurlijk aanwezige sporenelementen per 100 g: ijzer: 87,1 mg, mangaan: 32,4 mg, zink: 35,7 mg, koper: 6,7 mg

Rodipet Biologische Dwerghamstervoer hybride

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Boekweit, plata millet, wilde millet, hennepzaad, geroosterde sojapitten, quinoa, dwerggierst, camelina, gerst, Timothes zaden, mariadistel, sesam, walnootpitten, pompoenpitten, anijs, bruin lijnzaad, gouden lijnzaad, koolzaad, schijfjes luzerne, citroenb
Analyse: Ruwe celstof: 6,0%, ruw eiwit: 17,5%, ruw vet: 12,7%, ruwe as: 3,2% Natuurlijk aanwezige elementen per 100 g: calcium: 190 mg, fosfor: 490 mg, magnesium: 230 mg, kalium: 670 mg, natrium: 32 mg Natuurlijk aanwezige sporenelementen per 100 g: ijzer: 87,1 mg
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Hybride Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster, Roborovski Dwerghamster
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Rodipet Bio Hybride Dwerghamstervoer Senior 500 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »