Rodipet Bio Dwerghamstervoer Senior 500 gram
Bio Dwerghamstervoer Senior 500 gram €9,95

Bio Dwerghamstervoer Senior 500 gram

€9,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Rodipet Senior Mengvoeder voor dwerghamsters vanaf 13 maanden

Mengvoeding speciaal samengesteld voor dwerghamsters (Roborovski, Russische) vanaf een leeftijd van 13 maanden. Deze aan de leeftijd aangepaste voer mix voor jonge dwerghamsters is gebaseerd op de voeding zoals de dieren deze in het wild ook eten.

Voeding passend bij de leeftijd
Met kruiden en groenten en hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten
Overeenkomend met de natuurlijke voeding van de hamster
Uit gecontroleerde biologische teelt DE-ÖKO-021

Rodipet maakt onderscheid tussen junior en senior. Het junior voer is geschikt voor dieren tot 12 weken en het senior voer is geschikt voor dieren vanaf de 12e levensweek. In de praktijk kan de senior voeding ook aan jongere dieren gegeven worden.

In de loop van het leven verandert het gedrag en daarmee de voedingsbehoeften van de dwerghamster. Jonge dieren hebben onder andere veel eiwitten nodig, zodat hun lichaam zich gezond kan ontwikkelen; jongvolwassen hamsters hebben een hogere energiebehoefte als ze vanuit het nest van hun moeder naar hun eigen territorium gaan en van daaruit op zoek gaan naar een partner; en oudere dieren hebben meer vezels en vitale stoffen nodig om gezond op te groeien.

De basis van het Rodipet Dwerghamstervoer is een hele reeks reizen naar centraal Azië, waar de dwerghamsters in het wild leven. Deze observaties hebben ertoe bijgedragen dat er een voeding tot stand is gekomen die niet alleen voldoet aan de voedingsbehoefte van de dwerghamsters, maar ook nog eens natuurgetrouw is en de natuurlijke voeding van de dieren benaderd.

34 geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische teelt

Elk van de 34 componenten van ons biologische Dwerghamstervoer is geselecteerd op basis van het voedsel dat beschikbaar is voor wilde Dwerghamsters in hun natuurlijke leefgebied en wordt zorgvuldig door ons gecontroleerd. Alleen ingrediënten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen worden in onze voermixen gebruikt. Zo wordt elke hap een feest voor de zintuigen voor uw kleine fijnproever. En om ervoor te zorgen dat geen kunstmest of zelfs residuen van bestrijdingsmiddelen de eetlust van de kleine harige vriend bederven, gebruiken we 100% biologische ingrediënten in dit voer.

Altijd vers uit onze voerkeuken!

Vitaminen en andere micronutriënten worden bij langdurige opslag en vooral door contact met lucht afgebroken - daarom houden we onze voorraden klein, mengen ons voer elke dag vers en vullen het in luchtdichte blikken.

Waarom biologisch?

Overtuig uzelf of uw dier van de beduidend intensere smaak, het rijkere mineraal- en vitaminegehalte en een indrukwekkend aroma! Uw knaagdier zal genieten van het verschil met al zijn zintuigen.

Als biologische boerderij zijn we onderworpen aan de EG-ÖKO-regelgeving. Gesloten bedrijfskringlopen worden onderzocht volgens het biologische teeltmodel, waarbij wordt afgezien van genetische manipulatie, chemische gewasbescherming en, vooral van belang voor kleine knaagdieren, afstand doen van bestrijdingsmiddelen. De biologische keuringsinstantie DE-ÖKO-021 voert regelmatig jaarlijkse biologische keuringen uit.

Inclusief originele maatlepel

Onze Rodipet® maatlepel ondersteunt je tijdens het voeren, want door zijn diepe vorm is het doseren van het waardevolle voer kinderspel.

Vooral in de beginfase, wanneer uw huisdier nog niet aan uw hand gewend is, kan de maatlepel van bijzonder nut zijn: Neem een ​​portie van onze verleidelijk geurende voeding met de maatlepel en houd deze voor het huis van uw nieuwe huisgenoot . Binnenkort zal hij je nieuwsgierig benaderen en je dus sneller leren kennen.

Is Rodipet Dwerghamstervoer een Natuurvoeding voor Dwerghamsters?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geperste brokjes toegevoegd als extra vezel- en vitamine bron en ter ondersteuning van de tandslijtage. 

Is Rodipet Dwerghamstervoer volledig Dwerghamstervoer?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster), omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Samenstelling Rodipet Bio Dwerghamstervoer

Boekweit, platahgierst, gerst, cornflakes, havervlokken, rogge, klaverzaden, naakte haver, hennepzaden, koolzaad, camelinazaden, quinoa, luzernezaden, wortelen, amarant, rode klaverzaden, pastinaak, zonnebloempitten, peterseliebladeren, sesamzaad, geroosterde berkenbladeren, geroosterde sojabladeren Teunisbloemzaden, rode biet, blauwe maanzaad, goudlijnzaad, brandnetelzaden, hazelnootbladeren, mariadistel, anijs, zwarte sesam, lijnzaadbruin (alle ingrediënten uit de biologische landbouw) DE-ÖKO- 021

Analytische componenten: ruwe celstof: 8,3%, ruw eiwit: 14,6%, ruw vet: 8,9%, ruwe as: 4,2% Natuurlijk aanwezige elementen per 100 g: calcium: 240 mg, fosfor: 370 mg, magnesium: 220 mg, kalium: 460 mg, natrium: 35 mg Natuurlijk aanwezige sporenelementen: ijzer: 12,85 mg, mangaan: 4,33 mg, zink: 5,31 mg, koper: 0,11 mg

Rodipet Biologische Dwerghamstervoer

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Boekweit, platahgierst, gerst, cornflakes, havervlokken, rogge, klaverzaden, naakte haver, hennepzaden, koolzaad, camelinazaden, quinoa, luzernezaden, wortelen, amarant, rode klaverzaden, pastinaak, zonnebloempitten, peterseliebladeren, sesamzaad, geroost
Analyse: ruwe celstof: 8,3%, ruw eiwit: 14,6%, ruw vet: 8,9%, ruwe as: 4,2% Natuurlijk aanwezige elementen per 100 g: calcium: 240 mg, fosfor: 370 mg, magnesium: 220 mg, kalium: 460 mg, natrium: 35 mg Natuurlijk aanwezige sporenelementen: ijzer: 12,85 mg, mangaan:
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster
Bijzonderheden: -
Rodipet Bio Dwerghamstervoer Senior 500 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »