Mixerama Bremerlands 'lage koolhydraten' Campbelli Mix Dwerghamstervoer
Bremerlands 'lage koolhydraten' Campbelli Mix Dwerghamstervoer €7,99 €8,99

Bremerlands 'lage koolhydraten' Campbelli Mix Dwerghamstervoer

€8,99 €7,99
Op voorraad
  • Koop 2 voor €7,59 per stuk en bespaar 5%
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mixerama Bremerlands 'low carb' Campbelli Mix

Deze graanvrije Mixerama Natuurvoeding voor Campbelli Dwerghamsters is een volledige voeding en is laag in koolhydraten. De koolhydraatarme receptuur ontlast de stofwisseling en daarom is dit hoofdvoer bijzonder geschikt voor die gevoeligheid hebben voor diabetes of overgewicht. Deze mengeling bevat 72% oliehoudende zaden, 20% farinehoudende zaden, 4% dierlijke eiwitten en 4% bloemen en kruiden.

De Campbell dwerghamster leeft in het wild in de dorre halfwoestijnen en steppegebieden in Mongolië en het noordoosten van China. Om deze reden is deze magere mengeling koolhydraatarm (graan) omdat deze in natuurlijke habitats niet voorkomen. Dienovereenkomstig is het Campbell's organisme niet ontworpen om koolhydraten te gebruiken.

Deze mengeling is gebaseerd op de natuurlijke leefomgeving van de Campbell dwerghamster. Het bevat zaden van natuurlijke vegetatie. De koolhydraatarme receptuur ontlast de stofwisseling en is daarom bijzonder geschikt voor dwerghamsters die al diabetes hebben en voor gebruik als dieetvoeding.

100% Natuurlijk
Verpakt onder beschermde atmosfeer
Plasticvrij verpakt in cellulose. Deze zakken zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gecomposteerd

Wij gaan voor fris en vers!

Bij ons streven we altijd naar frisheid en versheid! Daarom hebben we besloten om geen grootverpakkingen van Mixerama natuurvoedingen meer te verkopen. Een klein knagertje eet gemiddeld tussen de 6 en 10 gram voer per dag. Met een verpakking van 500 gram kun je dus wel 50 tot 83 dagen vooruit, dat komt neer op ongeveer 1,5 tot 2,5 maand, dat is eigenlijk heel lang.

Stel dat je toch 2,5 kg voer nodig hebt, dan is het beter om 5 zakken van 500 gram te nemen in plaats van één zak van 2,5 kg, met het oog op versheid. Zodra een zak natuurvoeding eenmaal geopend is, moet deze namelijk snel worden opgegeten om de versheid te behouden.

Is Mixerama Bremerlands Low Carb Cambpelli Mix een speciale dwerghamstervoeding?

Ja, dit is een speciale voeding die is afgestemd op de voedingsbehoefte van de (diabetes) gevoelige Campbelli Dwerghamster. De voeding bevat minder koolhydraten, dit zorgt voor een lagere CI waarde (suikerpiek). Deze voeding is geschikt voor dwerghamsters met diabetes of dieren die hier gevoelig voor zijn.

Is Mixerama Dwerghamstervoer Natuurlijke Dwerghamstervoeding?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Dwerghamsters (Campbelli Dwerghamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokjes toegevoegd. 

Is Mixerama Dwerghamster Low Carb volledige Dwerghamstervoeding?

Ja, omdat er wel een analyse aanwezig is voor deze voeding is het een volledige voeding voor Dwerghamsters (Campbelli Dwerghamster) die als hoofdvoeding gegeven mag worden.

Bewaaradvies Mixerama Bremerlands 'low carb' Campbelli Mix

Koel, donker en droog bewaren. Binnen 4 weken na opening gebruiken. 

Wij adviseren niet te veel voer in één keer te kopen. Mocht een grotere voorraad nodig zijn, bewaar deze dan altijd donker, koel en goed afgesloten.

Samenstelling Mixerama Bremerlands 'low carb' Campbelli Mix

Graszaden, wilde zaden, lijnzaad, onkruidzaden, nigerzaden, perilla, cardi, klaverzaden, zonnebloempitten, meelwormen, goudsbloembloesems, weegbree, pompoenpitten, boomzaden, krekels.

banner Mixerama Bremerlands 'low carb' Campbelli Mix - Voeding voor Campbelli Dwerghamsters met een laag koolhydraatgehalte

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Graszaden, wilde zaden, lijnzaad, onkruidzaden, nigerzaden, perilla, cardi, klaverzaden, zonnebloempitten, meelwormen, goudsbloembloesems, weegbree, pompoenpitten, boomzaden, krekels.
Analyse: Ruw eiwit: 22,7%; Ruw vet: 24,0%; Ruwe vezels: 13,9%, Ruwe as: 4,3%, Vocht: 8,0%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mixerama Bremerlands 'lage koolhydraten' Campbelli Mix Dwerghamstervoer
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »