Mixerama Bremerlands 'lage koolhydraten' Campbelli Mix
Bremerlands 'lage koolhydraten' Campbelli Mix €5,99 €7,99

Bremerlands 'lage koolhydraten' Campbelli Mix

€7,99 €5,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mixerama Bremerlands 'low carb' Campbelli Mix

Deze graanvrije Mixerama Natuurvoeding voor Campbelli Dwerghamsters is een volledige voeding en is laag in koolhydraten. De koolhydraatarme receptuur ontlast de stofwisseling en daarom is dit hoofdvoer bijzonder geschikt voor dwerghamsters die al diabetes hebben of als dieetvoer. Deze mengeling bevat 72% oliehoudende zaden, 20% farinehoudende zaden, 4% dierlijke eiwitten en 4% bloemen en kruiden.

De Campbell dwerghamster leeft in het wild in de dorre halfwoestijnen en steppegebieden in Mongolië en het noordoosten van China. Om deze reden is deze magere mengeling koolhydraatarm (graan) omdat deze in natuurlijke habitats niet voorkomen. Dienovereenkomstig is het Campbell's organisme niet ontworpen om koolhydraten te gebruiken.

Een graan dat veel wordt gebruikt in de Campbelli voeding is de zeer zetmeelrijke gierst. Gierst (zetmeel) wordt in het lichaam omgezet in glucose (suiker) en is daarom niet goed voor de Campbell, die suikervrij gevoerd zou moeten worden. Elk organisme heeft echter een kleine hoeveelheid koolhydraten nodig om goed te kunnen functioneren.

Deze mengeling is gebaseerd op de natuurlijke leefomgeving van de Campbell dwerghamster. Het bevat zaden van natuurlijke vegetatie. De koolhydraatarme receptuur ontlast de stofwisseling en is daarom bijzonder geschikt voor dwerghamsters die al diabetes hebben en voor gebruik als dieetvoeding.

100% Natuurlijk
Verpakt onder beschermde atmosfeer
Plasticvrij verpakt in cellulose. Deze zakken zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gecomposteerd

Is Mixerama Bremerlands Low Carb Cambpelli Mix een speciale dwerghamstervoeding?

Ja, dit is een speciale voeding die is afgestemd op de voedingsbehoefte van de (diabetes) gevoelige Campbelli Dwerghamster. De voeding bevat minder koolhydraten, dit zorgt voor een lagere CI waarde (suikerpiek). Deze voeding is geschikt voor dwerghamsters met diabetes of dieren die hier gevoelig voor zijn.

Is Mixerama Dwerghamstervoer Natuurlijke Dwerghamstervoeding?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Dwerghamsters (Campbelli Dwerghamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokjes toegevoegd. 

Is Mixerama Dwerghamster Low Carb volledige Dwerghamstervoeding?

Ja, omdat er wel een analyse aanwezig is voor deze voeding is het een volledige voeding voor Dwerghamsters (Campbelli Dwerghamster) die als hoofdvoeding gegeven mag worden.

info chart mixerama bremerlands low carb Campbelli Mix

Bewaaradvies Mixerama Bremerlands 'low carb' Campbelli Mix

Koel, donker en droog bewaren. Binnen 4 weken na opening gebruiken. 

Wij adviseren niet te veel voer in één keer te kopen. Mocht een grotere voorraad nodig zijn, bewaar deze dan altijd donker, koel en goed afgesloten.

Samenstelling Mixerama Bremerlands 'low carb' Campbelli Mix

Graszaden, wilde zaden, lijnzaad, onkruidzaden, nigerzaden, perilla, cardi, klaverzaden, zonnebloempitten, meelwormen, goudsbloembloesems, weegbree, pompoenpitten, boomzaden, krekels.

Mixerama natuurlijke voeding natuurlijk voer voor knaagdier en konijn, hamster, muis, dwerghamster, rat, cavia, degoe, chinchilla

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram | 1 kg | 2,5 kg | 5 kg
Samenstelling: Graszaden, wilde zaden, lijnzaad, onkruidzaden, nigerzaden, perilla, cardi, klaverzaden, zonnebloempitten, meelwormen, goudsbloembloesems, weegbree, pompoenpitten, boomzaden, krekels.
Analyse: Ruw eiwit: 22,7%; Ruw vet: 24,0%; Ruwe vezels: 13,9%, Ruwe as: 4,3%, Vocht: 8,0%
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Mixerama Bremerlands 'lage koolhydraten' Campbelli Mix
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »