Getzoo Dwerghamstervoer 500 gram
Dwerghamstervoer 500 gram €7,99

Dwerghamstervoer 500 gram

€7,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Getzoo Dwerghamstervoer Basismenu voor Dwerghamsters 

Voor onze Getzoo Dwerghamster Basisvoeding hebben we ons gericht op de uitgebreide voeding van de natuur. Alleen zaden en plantendelen die voorkomen in de natuurlijke leefomgeving of lijken op de plantenwereld in de steppen zijn geselecteerd voor deze Dwerghamster voeding!

100% natuurvoeding
Met oergranen
Overeenkomend met de natuurlijke voeding van de dwerghamster
Geen Dierlijke eiwitten toegevoegd zodat deze zelf naar behoefte gevoerd kunnen worden

Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster en de Chinese Dwerghamster) leven dorre en droge steppe- en woestijngebieden van Azië. De landschappen worden gekenmerkt door zandgrond, grassen, wilde kruiden, struiken en slechts enkele bomen.

In de natuur voeden dwerghamsters zich voornamelijk met zaden en slechts enkele andere plantendelen. De basis van het dwerghamstervoer zijn meelhoudende graszaden, die we uitgebreid in het voer verwerken met raaigras, roodzwenkgras, struisgras, timotheegras, weidegras en weidezwenkgras. Talloze soorten gierst, die tot de zoete grassen behoren en een lange geschiedenis hebben in Azië, vormen samen met de grassen de basis van het Getzoo dwerghamstervoer. Maar belangrijke oliehoudende zaden mogen in een uitgebalanceerde verhouding niet ontbreken in het dieet, zoals distel- of brandnetelzaden. Naast de talrijke zaden worden er voor de afwisseling ook hoogwaardige plantendelen zoals wilde kruiden, bloemen en bladeren toegevoegd.

Een uitgebalanceerd eiwitdieet is essentieel voor dwerghamsters om voldoende energie te hebben. In de Getzoo dwerghamstervoeding hebben we bewust geen eiwitten gebruikt, zodat de eigenaar insecten naar behoefte individueel kan voeren.

Is Getzoo dwerghamstervoer een Natuurvoeding voor Dwerghamsters?

Ja Getzoo Dwerghamstervoer is een natuurlijke voeding voor Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokken toegevoegd. De voeding bestaat verder geheel uit zaden, granen, kruiden en bloemen.

Is Getzoo dwerghamstervoer volledig Dwerghamstervoer?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster), omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Er zijn geen vitaminen toegevoegd aan deze voeding. Het advies van Getzoo is daarom deze voeding aan te vullen met dierlijke eiwitten, kruiden en verse groenten.

Samenstelling Getzoo Dwerghamstervoer

Gierstmengsel, graszaadmengsel, boekweit, lijnzaad, bruine perilla, mariadistel, saffloer, kanariezaad, amarant, dari, milo, sesam, witlof, frambozenzaad, brandnetelzaad, rozenbottelzaad, calendula, hibiscusbloesems, blauwe korenbloem, pepermunt , citroenmelisse, kamille , brandnetel

Analyse Getzoo Dwerghamstervoeding

Ruwe vezels: 8,9%, Ruw eiwit: 14,9%, Ruw vet: 6,8%, Ruwe as: 4,5%

getzoo natuurvoer dwerghamster

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Gierstmengsel, graszaadmengsel, boekweit, lijnzaad, bruine perilla, mariadistel, saffloer, kanariezaad, amarant, dari, milo, sesam, witlof, frambozenzaad, brandnetelzaad, rozenbottelzaad, calendula, hibiscusbloesems, blauwe korenbloem, pepermunt , citroen
Analyse: Ruwe vezels: 8,9%, Ruw eiwit: 14,9%, Ruw vet: 6,8%, Ruwe as: 4,5%
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster, Roborovski Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Russische Dwerghamster, Chinese Dwerghamster
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Getzoo Dwerghamstervoer 500 gram
Reviews
10 / 10
Mel 01 Juli 2023

Is gewoon top! Ik mix het samen met bunny, hebben ze meer variatie. Dit is het enige voer wat voldoet aan de eisen. Niet meer dan 15% eiwitten, en niet meer dan 9% vezels. Zorgt voor meer drinken, en veel drinken is niet gezond! Teveel eiwit kan jeuk veroorzaken, en kan je geen extra lekkers/plantjes geven.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »