Mixerama Hosannahs Russische Dwerghamster Gourmet Menu
Hosannahs Russische Dwerghamster Gourmet Menu €5,99 €7,99

Hosannahs Russische Dwerghamster Gourmet Menu

€7,99 €5,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mixerama Hosannahs Russische Dwerghamster Gourmet Menu

De Dsungaren Menu is een aanvullende diervoeding op natuurlijke basis. Deze natuurvoeding voor Russische Dwerghamsters. De Russische Dwerghamster is inheems in het zuidwesten van Siberië en het noordoosten van Kazachstan. Daar voedt hij zijn natuurlijke omgeving met kleine zaden, grassen, granen, kruiden en dierlijke eiwitten. De samenstelling van het voer is gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen over het dieet van de Russische Dwerghamster.

Het Dsungarian menu bevat 60,6% meelhoudende zaden, 27,8% oliehoudende zaden, 7,4% dierlijke eiwitten, 2,8% bloemen en kruiden en 1,4% groenten.

Er worden verschillende zaden meegeleverd om een ​​uitgebalanceerd en gevarieerd menu te garanderen dat zo goed mogelijk bij de soort past. Daarnaast zijn er bloemen, kruiden en een klein aandeel gedroogde groene groenten, die gezond zijn en met plezier worden gegeten. Een belangrijk onderdeel van het voer is dierlijk eiwit, bestaande uit gedroogde meelwormen, riviervlooien (Gammarus) en krekels. Bij de keuze van de afzonderlijke ingrediënten zijn fruit en suikerhoudende groenten bewust vermeden, omdat ze niet voorkomen in de natuurlijke voeding van de Djungarian dwerghamster.

100% Natuurlijk
Verpakt onder beschermde atmosfeer
Plasticvrij verpakt in cellulose. Deze zakken zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gecomposteerd

Er worden in totaal 22 verschillende zaden meegeleverd om een ​​uitgebalanceerd en gevarieerd menu te krijgen dat zo goed mogelijk bij de soort past. Daarnaast zijn er bloemen, kruiden en een kleine hoeveelheid gedroogde groene groenten, die gezond zijn en met plezier worden gegeten. Een belangrijk onderdeel van het voer is dierlijk eiwit bestaande uit gedroogde meelwormen, riviervlooien en krekels. Bij de keuze van de afzonderlijke ingrediënten zijn fruit en suikerhoudende groenten bewust vermeden, omdat deze niet voorkomen in de natuurlijke voeding van de Russische dwerghamster.

In totaal bestaat het voer uit bijna 40 verschillende componenten - de beste voorwaarde om uw Djungarian dwerghamster niet alleen te laten genieten van een gezond en uitgebalanceerd, maar ook dagelijks gevarieerd menu. Deze mengeling bestaat uit 55,4% bloemzaden, 29,2% oliezaden, 10% dierlijke eiwitten, 3,4% bloemen en kruiden en 2% groenten.

Is Mixerama Russische Dwerghamstervoer Natuurlijke Dwerghamstervoeding?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Dwerghamsters (Russische Dwerghamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokjes toegevoegd. 

Is Mixerama Russische Dwerghamstervoer volledige Dwerghamstervoeding?

Nee, omdat er geen analyse aanwezig is voor deze voeding is het een aanvullende voeding voor Dwerghamsters (Russische Dwerghamster) die naast de hoofdvoeding gegeven mag worden.

Voedingsadvies Mixerama Hosannahs Dsungaren Menu

1-2 theelepels per dag, afhankelijk van de constitutie van het dier. Oudere en zieke dieren zijn welkom om een ​​grotere portie voer ter beschikking te hebben. Dagelijks aanvullen met verse voeding en indien nodig met dierlijke eiwitten.

info chart Mixerama hosannahs russische dwerghamstervoer gourmet

Bewaaradvies Mixerama Hosannahs Dsungaren Menu

Koel, donker en droog bewaren. Binnen 4 weken na opening gebruiken. 

Wij adviseren niet te veel voer in één keer te kopen. Mocht een grotere voorraad nodig zijn, bewaar deze dan altijd donker, koel en goed afgesloten.

Samenstelling Mixerama Hosannahs Dsungaren Menu

Kanariezaad, graszaden, platah millet, rode millet, cardi, meelwormen, lijnzaad, boekweit, nigerzaad, milo, dari, tarwevlokken, mariadistelzaad, paddy rijst, raapzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, perilla, speltbeek vlokken, amarant, paardenbloemzaden, nachtgarnalenbladeren, krekels, courgette, peterseliestengels, korenbloembloesems, goudsbloembloesems, vogelduizendknoop, zonnebloembloesems.

Mixerama natuurlijke voeding natuurlijk voer voor knaagdier en konijn, hamster, muis, dwerghamster, rat, cavia, degoe, chinchilla

Specificaties
Inhoud: 500 gram | 1 kg | 2,5 kg | 5 kg
Samenstelling: Canary zaden, gedroogde meelwormen, zwarte zaden, graszaden, rivier vlooien, krekels, sesamzaad, gestreepte zonnebloempitten, boekweit, cardi, amarant, knollen, timoteegras, beemdlangbloem, Dari, geel gierst, rode gierst, distel zaden
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster, Russische Dwerghamster
Bijzonderheden: Aanvullend diervoeder
Mixerama Hosannahs Russische Dwerghamster Gourmet Menu
Reviews
10 / 10
LVdB 03 Maart 2022

Het allerbeste voer volgens mijn dwerghamstertjes

10 / 10
S 07 Januari 2022

Mooie variëteit aan ingrediënten, mijn hamsters vinden het erg lekker en blijven op een mooi gewicht met dit voer.

10 / 10
Femke Kleijngeld 26 December 2021

Mijn dwerghamstertje is er gek op! Normaal laat hij dingen liggen, maar bij dit voer niet.

10 / 10
Marjolein 29 Oktober 2021

Ik ben heel tevreden over dit voer. Mijn Dwerghamster doet het er heel goed op. Je kunt ook duidelijk zien dat hij het lekker vindt.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »