Rodipet Bio Goudhamstervoer Variety 500 gram
Bio Goudhamstervoer Variety 500 gram €9,95

Bio Goudhamstervoer Variety 500 gram

€9,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bio Hamstervoer Variety

Rodipet Hamstervoer Variety laat Syrische Hamsters (Goudhamsters) genieten met al hun zintuigen.! Proef, ruik, voel, hoor en zie. Wie goed naar de Hamster kijkt, merkt dat deze kleine viervoeter heel blij is als hij nieuw voer ontdekt.

Heerlijke, natuurlijke ingrediënten
Met kruiden, zaden en hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten
Overeenkomend met de natuurlijke voeding van de hamster
Uit gecontroleerde biologische teelt DE-ÖKO-021

Om ervoor te zorgen dat de Hamster tijdens zijn nachtelijke escapades voedsel kan vinden, moet zijn reuk- en tastzin bijzonder goed ontwikkeld zijn. De Hamster gebruikt zijn smaak om te bepalen of het voer aan zijn huidige behoefte voldoet en besluit zo of hij het gaat hamsteren of niet.

Het goede gehoor helpt bij het jagen op insecten en larven. Zachte geluiden zoals een geritsel wekken altijd de nieuwsgierigheid van de Hamster. Toegegeven, ze zijn een beetje bijziend en hebben geen bijzonder scherp gezichtsvermogen, maar toch hebben ze wel een uitstekend zicht en het vermogen om dingen te zien, zelfs bij weinig licht.

Overigens: Vitaminen en andere micronutriënten worden na verloop van tijd afgebroken en vooral door contact met lucht - daarom houden we onze voorraden klein, mengen ons voedsel elke dag vers en vullen het in lucht en lichtdichte blikken. Op deze manier kan je harige vriend genieten van alle voedingsrijkdommen van Moeder Natuur!

26 geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische teelt

Elk van de 26 componenten van ons biologische dwerghamstervoer "Variety" is liefdevol geselecteerd om aan de behoeften van kleine hamsters te voldoen en getest op acceptatie en kwaliteit.

Alleen ingrediënten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen worden in onze gerechten gebruikt - zo wordt elke hap een feest voor de zintuigen voor uw kleine fijnproever. En om ervoor te zorgen dat geen kunstmest of zelfs bestrijdingsmiddelenresten de eetlust van de kleine pelsneus bederven, gebruiken we 100% biologische ingrediënten in dit voer.

Is Rodipet Hamstervoer een Natuurvoeding voor Hamsters?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Hamsters (Goudhamster/Syrische Hamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geperste brokjes toegevoegd als extra vezel- en vitamine bron en ter ondersteuning van de tandslijtage. 

Is Rodipet Hamstervoer volledige Hamstervoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Hamsters (Goudhamster/Syrische Hamster), omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Samenstelling Rodipet Hamstervoer Variety

Oertarwe, rode sorghum, spelt, kikkererwten, vingergierst, wilde prosogierst, roggevlokken, boekweit, naakte haver, rode linzen, zonnebloempitten, speltvlokken, gerstvlokken, mungbonen, groene linzen, radijszaad, pompoenblokjes, melk distelzaden, plakjes komkommer, rode paprika, dillestengels, gepofte rijst, korianderzaad, appelmuntblaadjes, goudsbloemblaadjes, korenbloembloesems (alle ingrediënten uit de biologische landbouw) DE-ÖKO-021

Analytische bestanddelen: Ruwe celstof: 7,9%, ruw eiwit: 14,9%, ruw vet: 9,2%, ruwe as: 3,2%. Van nature aanwezige bulkelementen per 100 g: calcium: 220 mg, fosfor: 410 mg, magnesium: 300 mg, kalium: 720 mg, natrium: 45 mg. Van nature aanwezige sporenelementen per 100 g: ijzer: 12,85 mg, mangaan: 5,11 mg, zink: 4,32 mg, koper: 0,89 mg.

Rodipet Hamstervoer goudhamstervoer Variety natuurvoeding

Specificaties
Inhoud (ca): -
Samenstelling: -
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren
Bijzonderheden: -
Rodipet Bio Goudhamstervoer Variety 500 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »