Mixerama Nessas Roborovski Dwerghamster Gourmet Menu
Nessas Roborovski Dwerghamster Gourmet Menu €5,99 €7,99

Nessas Roborovski Dwerghamster Gourmet Menu

€7,99 €5,99
Op voorraad
  • Koop 4 voor €4,99 per stuk en bespaar 17%
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mixerama Nessas Roborovski Dwerghamster Gourmet Menu

Wilde Roborovski Dwerghamsters voeden zich voornamelijk met plantenzaden. Een kleiner deel van hun voedselspectrum bestaat uit bladeren, stengels en insecten. Deze voermengeling is een aanvullende diervoerding die speciaal afgestemd is op de behoefte van de Roborovski dwerghamsters en bevat naast een rijke selectie aan zaden ook een hoog aandeel graszaden, die de natuurlijke drang om naar voedsel te zoeken moeten ondersteunen.

Het hoofdvoer bevat 68,8% meelhoudende zaden, 23% oliehoudende zaden, 4,4% bloemen en kruiden en 3,8% dierlijk eiwit.

Om de hamster een natuurlijke bezigheid in het houden van huisdieren te bieden, is het raadzaam het voer in de leefruimte te strooien. Op deze manier kan de Roborovski-dwerghamster zijn eigen voedsel verzamelen en wordt hij aangemoedigd om te bewegen.

In dit basisvoer zijn vette noten en pitten bewust vermeden. In plaats daarvan bevat het veel kleinkorrelige, hoogwaardige oliezaden in de vorm van plantenzaden. Koolzaad, klaverzaad, wortelzaad en dergelijke zijn rijk aan mineralen en sporenelementen.

100% Natuurlijk
Verpakt onder beschermde atmosfeer
Plasticvrij verpakt in cellulose. Deze zakken zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gecomposteerd

Is Mixerama Nessas Roborovski Natuurlijke Dwerghamstervoeding?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokjes toegevoegd. 

Is Mixerama Nessas Roborovski volledige Dwerghamstervoeding?

Ja, omdat er wel een analyse aanwezig is voor deze voeding is het een volledige voeding voor Dwerghamsters (Roborovski Dwerghamster) die als hoofdvoeding gegeven mag worden.

Voedingsadvies Mixerama Nessas Roborovski Dwerghamster Mix

We raden aan om elke dag 1-2 theelepels van het voermengsel in het strooisel te verdelen en zo uw dieren de mogelijkheid te geven om naar hun voer te zoeken. Vul de voermix dagelijks aan met verse groenten, zoals komkommer, courgette, sla en nog veel meer. Geef in het belang van de gezondheid van uw dieren geen fruit en gedroogd fruit, aangezien de stofwisseling van uw dwerghamsters niet is afgestemd op de hoge hoeveelheid fructose.

Bewaaradvies Mixerama Nessas Roborovski Mix

Koel, donker en droog bewaren. Binnen 4 weken na opening gebruiken. 

Wij adviseren niet te veel voer in één keer te kopen. Mocht een grotere voorraad nodig zijn, bewaar deze dan altijd donker, koel en goed afgesloten.

Samenstelling Mixerama Nessas Roborovski Mix

Graszaden, platah millet, boekweit, kanariezaad, rode millet, witte millet, meelwormen, raapzaad, klaverzaden, negerzaad, cardi, wortelzaden, perilla, japanse millet, sesamzaad, paardenbloemblad, hennepzaden, rode klaver bloemen , blauwe maanzaad, korenbloemzaden, mariadistelzaden.

Mixerama natuurlijke voeding natuurlijk voer voor knaagdier en konijn, hamster, muis, dwerghamster, rat, cavia, degoe, chinchilla

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram | 1kg | 2,5kg | 5kg | 10kg
Samenstelling: Timothy, weidegras, ambrosia, graszaden, plata millet, bloed millet (rode millet), witte millet, manna millet, Japanse millet, boekweit, kanariezaad, hennep, cardi, negerzaad, sesam, raapraap, blauw maanzaad, perilla, dooier klaver zaden, wortel zaden, pa
Analyse: Ruw eiwit: 15,6%; Ruw vet: 11,9%; Ruwe vezels: 10,7%, Vocht: 10,3%, Ruwe as: 3,9%
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster, Roborovski Dwerghamster
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Mixerama Nessas Roborovski Dwerghamster Gourmet Menu
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »