JR Farm Slinger Doos met Hooi & Kruiden
Slinger Doos met Hooi & Kruiden €7,99 €9,99

Slinger Doos met Hooi & Kruiden

€9,99 €7,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Slinger Doos met Hooi & Kruiden voor Knaagdieren & Konijnen: Natuurlijk Knaag- en Knabbelplezier

Verwen jouw knaagdieren en konijnen met de ultieme combinatie van knaag- en knabbelplezier met de JR Farm Slinger Doos met Hooi & Kruiden. Deze natuurlijke kruidenslinger, gevuld met geurig hooi en smakelijke goudsbloem, biedt een onweerstaanbare en gezonde traktatie voor jouw geliefde huisdieren.

 Natuurlijke Knaagsensatie: De kruidenslinger is een bron van natuurlijke verrijking en beweging. Hang hem op met de meegeleverde papieren band en zie hoe jouw knaagdieren en konijnen zich vermaken met het knabbelen
 Volledig Eetbaar: De kruidenslinger is volledig eetbaar, gemaakt van natuurlijke materialen. Dit betekent dat jouw dieren niet alleen kunnen knabbelen, maar ook veilig kunnen genieten van het hele product
 Tandverzorging en Voeding: Het knabbelen aan de kruidenslinger bevordert de tandafslijting en draagt bij aan gezonde tanden
 Voor Alle Knaagdieren en Konijnen: De JR Farm Slinger Doos is geschikt voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen. Het vervult verschillende behoeften, van knaag- en speelplezier tot belangrijke vezelbronnen

Of het nu gaat om het vervullen van knaaggedrag, het bevorderen van natuurlijke tandverzorging, het stimuleren van fysieke en mentale activiteit, of het voorzien in voedingsbehoeften, de JR Farm Slinger Doos met Hooi & Kruiden is een veelzijdige en gezonde toevoeging aan de leefomgeving van jouw knaagdieren en konijnen. Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers water en hooi beschikbaar zijn om hun dieet aan te vullen terwijl ze genieten van hun knaag- en knabbelplezier.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Samenstelling & Analyse JR Farm Slinger Doos

Kruiden: Lignocellulose 21,6%, haverplant, peterselie, luzerne, bergweidehooi 10,6%, tarweplant, brandnetel, citroenmelisse, paardenbloem, pepermunt, kamille.
Analyse: Eiwit 10,6%, vetgehalte 1,9%, ruwe celstof 31,6%, ruwe as 11,2%, calcium 18638 mg/kg, fosfor 1617 mg/kg, natrium 553 mg/kg;

Hooi: Bergweidehooi 64,3%, lignocellulose 31,3%, goudsbloembloesem 4,4%
Analyse: Eiwit 8,7%, vetgehalte 2,4%, ruwe celstof 34,5%, ruwe as 11,4%, calcium 20295 mg/kg, fosfor 1783 mg/kg, natrium 1084 mg/kg.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 130 gram | 12 cm | 19 cm
Samenstelling: Zie omschrijving
Analyse: Zie omschrijving
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Slinger Doos met Hooi & Kruiden
Reviews
10 / 10
Laura 12 September 2021

Ik heb deze laatst voor de Cavia's gekocht en ze vinden het helemaal leuk. Je kunt m makkelijk ophangen en de Cavia's kunnen makkelijk bij het hooi. Echt heel leuk.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »