JR Farm Slinger Doos met Hooi & Kruiden
Slinger Doos met Hooi & Kruiden €7,99 €9,99

Slinger Doos met Hooi & Kruiden

€9,99 €7,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice from 09:00 to 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Slinger Doos met Hooi & Kruiden voor Knaagdieren & Konijnen!

De natuurlijke kruidenslinger, gevuld met geurig hooi en smakelijke goudsbloem, kan met de meegeleverde papieren band overal in huis worden opgehangen. De voorgestanste gaten in de grasdoos kunnen er eenvoudig uitgenomen worden. Dit bevordert de beweging en behendigheid van de huisdieren tijdens hun voedselopname. De kruidenslinger bestaat uit natuurlijke materialen en is daardoor volledig eetbaar.

De kruidenslinger voorziet knaagdieren en konijnen van de extra ruwe vezels die, wanneer er aan geknabbeld wordt, de tandafslijting van de doorgroeiende snijtanden bevorderd. De kruiden zorgen voor belangrijke voedingsstoffen, stimuleren de spijsvertering en vachtgroei en helpen de dieren af ​​te koelen door dankzij de kalmerende werking van kruiden. De slinger is navulbaar en door zijn buitenzijde van graskarton geschikt voor volledige consumptie.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Samenstelling & Analyse JR Farm Slinger Doos

Kruiden: Lignocellulose 21,6%, haverplant, peterselie, luzerne, bergweidehooi 10,6%, tarweplant, brandnetel, citroenmelisse, paardenbloem, pepermunt, kamille.
Analyse: Eiwit 10,6%, vetgehalte 1,9%, ruwe celstof 31,6%, ruwe as 11,2%, calcium 18638 mg/kg, fosfor 1617 mg/kg, natrium 553 mg/kg;

Hooi: Bergweidehooi 64,3%, lignocellulose 31,3%, goudsbloembloesem 4,4%
Analyse: Eiwit 8,7%, vetgehalte 2,4%, ruwe celstof 34,5%, ruwe as 11,4%, calcium 20295 mg/kg, fosfor 1783 mg/kg, natrium 1084 mg/kg.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): c.a. 150 gram
Samenstelling: Zie omschrijving
Analyse: Zie omschrijving
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
JR Farm Slinger Doos met Hooi & Kruiden
Reviews
10 / 10
Laura 12 September 2021

Ik heb deze laatst voor de Cavia's gekocht en ze vinden het helemaal leuk. Je kunt m makkelijk ophangen en de Cavia's kunnen makkelijk bij het hooi. Echt heel leuk.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »